Відповідь: 1.6/б коробка куплю вже якшо брати то від 1,8 пятиступку бо на 1,6 ставили 4+Е (економ просто підтримує швидкість)
Відповідь: 1.6/б коробка куплю На 1,6 ставили близько 15 видів КПП з різними передаточними числами. Близько третини з них ставили і на 1,8. А 4Е це звичайна КПП, яка "підтримує швидкість" так само як це робить будь-яка інша. В Сірку моєї дружини (1,6) ця "Е" "підтримує" швидкість так, що розганяє машину понад 200 кмг
Відповідь: 1.6/б коробка куплю 250 уе с гарантией на 2 недели по ходу вопрос - коробка 020 , а где стоят буковки модификации? была еще коробка , но механизм перекл. внизу- 370 уе
Відповідь: 1.6/б коробка куплю Мене цікавило скільки коштує 5 ст. Залазиш під машину і дивишся на КПП. Цифра з буквою або три букви - це і є маркіровка коробки; наступні дві цифри- це день; наступні - місяць; і остання одна- це рік випуску коробки.
Відповідь: 1.6/б коробка куплю А це точно кпп до г2? Щось в неї вигляд не зовсім співпадає з тими КПП, які я бачив - таке враження, що болтів забагато:?: До речі, які там букви?