1.6 D (jp) капіталка

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем siryj, 14 бер 2012.

1. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    прогоріла прокладка ГБЦ від перегріву, майстер розібрав і сказав що треба :
    розточка блоку, нові поршня, кільця, втулки і пальці, клапани, направляючі ....запачастини 3200-3400, робота майстра 2000 разом під 6000
    знос циліндрів невеликий біля 10мкм, але овальність видно на око(по нутрометру близько 5-7 мкм), значить просто кільцями не відбутися точно((

6000 це 1/4 вартості машини) (та й нема таких грошей)

майстер каже що ще не бачив хорошого б/у мотору

ціна на б/у в межах 450-600 дол
    не знаю що робити з тим двигуном, можливо у когось завалявся такий, в робоочому стані, або знає людей які можуть недорого привезти?

один знайомий сказав щоб я сам робив паспорт, польську візу по запрошенню і їхав до Польщі на рот і просто пригнав сюди. хто обізнаний напишіть які витрати будуть на всякі документи і декларації.

наперед дякую

2. scirocco'85

scirocco'85 Початківець

vw scirocco'85
    маю 1.6тд, стоїть на машині. Подумую над встановленням 1.9тді, можу продати по нормальній ціні. Один нюанс турбіна трошки їсть масло, але тиск дує. Думаю можна на ньому ще катати і катати. У мене вже 1.5 роки, проблем не було.

• Подобається Подобається x 1
  3. kym

kym Аксакал

a 100
    Є ще варіант з гільзуванням двигуна... - тоді залишаються старі поршня пальці шатуни...треба тільки нові кільця. ГБЦ треба шукати б/у бо твоя напевно від перегріву потріскала а варити і шліфувати догоро буде.

4. mishanya

mishanya Початківець

Golf 2
    маю дизельний двигун... зняв з свого гольфа через те що поставив турбований... якшо цікавить звони: 0967201696

5. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    де ж ти роніше був? ((

6. mishanya

mishanya Початківець

Golf 2
    в себе мотор міняв ))

• Подобається Подобається x 1
  7. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p