1.8 на 2.0 16V

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем NOS, 12 лис 2010.

1. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    Привіт усім, ось думаю перейти на 2.0 16V, цікавить наступне:
    1.Мотор стоїть на Б3 чи витримає моя коробка, чи підійдуть передаточні числа?
    2.Як з документами?

І взагалі які виникають основні проблеми при заміні, особливо цікавлять відгуки тих хто вже через це пройшов.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну по перше що в тебе за двигун.... код, вприск. і на який вприск хочеш перейти.
    це повязано з управлінням вприску.
    Десь місяці два назад на Сцірокко перекинули блок замість 1.8 2.0 з 9А... це те саме що поміняти двигун.. всі кріплення підходять КПП теж підходить. КПП що на 1.8 що на 2.0 ідуть однакові при однакових або близьких потужностях. тобто на однакові вприски майже однакові КПП.
    З документами .... якщо все робити до кінця то треба фіксувати у владі заміну блоку, як ремонтну операцію, але насправді податок на потужність діє на інтервал 1.8-2.0 і є однаковий тобто порушень по податках не буде. Може виникнути питання де взяв.....? все одно його десь треба брати ...ну то взяти з якимось документом. На вигляд їх не відрізниш і не на всіх блоках є цифри 1.8 чи 2.0... обєм можна тільки по коду вирахувати. Думаю великих проблем не повинно бути

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я б казав якщо вже ставити 2.0 16ве то АБФ . Там і потужності більше і кажуть система вприску надійніша (там вприск електронний). Механічний вприск 20-річної давності може серйозно попити крові.

Тут колись був чувак один, Volodymyr , він собі недавно на джетту якраз і поставив АБФ. Спробуй з ним через приват звязатись і розпитати що і як. А може і тут появиться... правда давно шось його не видно

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    1. Гроші
    2. Натхнення
    3. Терпіння
    якщо тобі хтось каже шо хватить доларів 500+- то це не правда, готуй мінімум 1000, якщо ти хочеш зробити професійно і якісно.

5. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Я тут частенько,просто пишу мало))))Нарахунок вприску,то в нього ітак механічний(якщо я не помиляюсь)0677496407 дзвони,допоможу чим зможу

Останнє редагування: 13 лис 2010
  6. kym

kym Аксакал

a 100
    На АВФ стоїть Дігіфант. А дігіфант має один серйозний недолік - він не має компютерної діагностики і якщо там щось не так то знайти причину не просто. І глючить він не меньше чим Мотроніки. Дігіфант не є новіший...він випускався з 89р по 97р., він є інший.

7. nazaropel

nazaropel Active Member

Volkswagen Passat Wolfsburg Edition
    Клубна карта:
    нема (
    тільки ..з електроним вприском ...а ліпше ...взагалі взяти 2,0 8 клапаний ..з ним геморою менше ...
    в мене стоїть 9а плаває холостий хід ...і то не тільки в мене ..а так мотор норм ...тільки трошки ..дорогий ...вот купив ВВ дроти ...дав всього навсього 500 грн...

8. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    то шо були ВАГовськи провода? :) Я дав 150 на свій дігіфант (двигун PF) і то порахував шо то дорого. Ну то таке ...
    а взагалі який найнадійніший і найякісніший мотор який можна поставити на В3 і які орієнтовно затрати по грошам від ... до. Дякую

9. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    провода чемпіон....я незнаю які провода ..стоять на PF ...в мене ..довгі провода вот такі http://s013.radikal.ru/i322/1011/65/0713458f19d8.jpg

10. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    походу 1,8 інжектор ...він самий простіший ..і непроблемний )

11. AndrewBest

AndrewBest Active Member

Мене вроді 1.8і PF влаштовує абслолютно

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Шановні дроти на 8V та 16V абсолютно різні, і ціна на них суттєво різна.
    nazaropel, досвід показує шо на наші двигуни в/в провода котрі довго служать коштують в районі 100баксів.
    До речі на ВАЗ 16V в/в провода теж в три рази дорожчі від 8V, і тазоводи від цього в шоці бо вони звикли платити копійки за з/ч на свої тазіки.

13. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    про що я вів мову ...
    мені так казали ..що дорогі дроти з чортами , в вас такий самий мотор ?

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Поки що практика показує що з тих побутових двигунів найменш геморойний ABS Мономотронік. Він трохи заслабий для цього кузова, трохи завеликий розхід, але простий в обслузі і там практично нема чому ламатись. Моноголовка з однією форсункою служить довго і летять в основному всякі гумові вироби. З датчиків тільки ДТОР найчастіше може полетіти. Крім того дуже добре діагностується компютером. возити дупу на роботу і на короткі віддалі цей двигун вповні себе оправдує.
    На шроті в Зеника (МРЕО) бачив такий двигун в повному комплекті за 700 дол ...думаю за 600 би віддав

15. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    пони под капотом надо кормить и ухажывать за ними. чем больше пони - тем больше расходы. афтор, ты готов потратить около 1000 у.о.? и это при условие что всё будеш делать сам

16. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Насправді готуй 1500, а далі буде видно...

17. AndrewBest

AndrewBest Active Member

Не простіше продати авто і купити з тим двигуном що хочеш, дешевше буде

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    якби ти бачив його машину то не задавав би таких дурних запитань :)

19. Volodumur

Volodumur Місцевий

Ти бачив про яке авто йдеться?Там,я думаю не розійдеться в 1500,порівняно з тим що вже вкладено?

20. Volodumur

Volodumur Місцевий

Одночасно написали:D

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)