Не зважаючи на технічні негаразди, знову хочу привітати нашого незмінного одноклубника-сірковода з круглою датою - 10-річчям покупки першого Scirocco!
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2008 10 років катаюсь на Scirocco!!!!! 4 березня 1998 року вперше купив Scirocco GT 1982р.в.
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2008 Вітаю, але... У листопаді 2000 року я купив свою червону ластівку і досі на ній катаюсь. Так що совокупний стаж у мене на одному Сірку більше! ЗІ Головне, щоб Орест не перебив мою ставку!
Відповідь: 10 rocco на scirocco Мої вітання тобі! Я чомусь за 10 років мав 4 Сірка, одного з них (теж червоного) розібрав, двох продав, котрі по сьогоднішній день бороздять простори України, а на четвертому дружина щодня їздить.
Відповідь: 10 rocco на scirocco Мабуть таки осінь 2003-го. Принаймні так датована перша фотка вже мого сірка моїм фотіком
Відповідь: 10 rocco на scirocco Ага, точно!!! Довелось провести детективне розслідування, яке і підтвердило вказаний факт. Це також підтверджують фотографії з Говерли, та відеозйомки з готелю, у якому було здійснено перші кроки... Ну але все рівно ми щиро вітаємо Олега з 10-річчям його першого кроку до пізнання істинної досконалості ))) П.С. Осінню (мабуть десь наприкінці серпня) вітатимемо скіорка з 5-тиріччям!!!! Планується забава, безкоштовне пиво, феєрверки, лазерний напис на небі Львова, концерт групи ВВ (VW), Скрябін, Марія Бурмака, Юлія Лорт, Гайдамаки (за моєю інформацією список доповнюватиметься). Основні заходи проводитимуться на Хрещатику в Києві та перед Оперним Театром у місті Львові. На наступний день, беручи до уваги 10-у річницю незмінної реєстрації Скіроки та віддаючи шану вказаному місцю, заходи проводитимуться на мальовничому озері (купатись заборонено) у львівській області - 34 км від міста Львова. Для отримання додаткової інформації слідкуйте за новинами сайту www.volkswagen.lviv.ua !!! Блін ото перепрацювався