Відповідь: 16 V наскільки я читав там на головній то кармани і інші були ще до скіроко і десь на форумі колись було пробігло шо саме на них вперше ставили 16 В, чи я помиляюся?
Відповідь: 16 V Олег, стидно тобі не знати, що Карман - то завод, на якому випускалися АБСОЛЮТНо всі сірки, сама невернута версія сірка йшла Shtorm, от у неї на боковій стійці стікер був "Каrman". Також там-же випускалися Г1Кабріолет, БМВ 3хх кабріолет і ще декілька машин - кабріолетів. А от ще до нас була така машинка на базі Жука "Каrman Chia". Може її і має на увазі Travel. Але на неї 100% не міг встановлюватися той мотор, бо 16В вийшов тільки у 1985 році, тобто набагато піздніше, ніж випускалося то авто.
Відповідь: 16 V Красавіца Karmann Ghia. Виробляли з 1955 по 1974 у кузовах купе і кабріолет. Один із найгарніших автомобілів за всю історію VW , як на мене. А ще славний завод карман розробляв корради У мене в салоні навіть шильдік відповідний є
Відповідь: 16 V З 1986-го. А до того, з 1980-го на кабріки та Карманни (Травел, ріспект, шариш) ставили пращура всіх шіснадцятиклапанників - Oettinger - двовалову та 16-вентільну розробку німців, що не обійшлася без спеціалістів VW. Мотор до речі, недалеко стояв від KR за характеристиками.
Відповідь: 16 V Що на заводі Карман, то знав, але думав, що був і Scirocco KARMAN, чи такого не було?
Відповідь: 16 V Насправді Карманн це колишній завод з випуску автомобілів, а з початку 80-х це найкращий спеціалізований кузовний салон, з якого понині виходять найдорожчі кабріолети та купешки (ці кузови потребують особливих технологій) десятків брендів. Говорити, що що імхо трішки некоректно, бо цей завод випускав тільки кузови, а всі машини робилися вже у Вольфсбурзі. А таблички на Сірках - це реклама або знак вдячності, окремих моделей так не називали.
Відповідь: 16 V Про Storm я писав вишче. Якщо глянути сюди, то тут на боковій стійці є такий напис: http://img223.imageshack.us/img223/8821/mg3294copywx8.jpg Доречі у Коррадо сама заряджена Корра теж йде як Storm.
Відповідь: 16 V В більшості Хюндаїв є значки "Пініфаріна", в честь чи то в рекламу кузовного салону, але це не означає, що це назва моделі. А щодо сірків - найзарядженіша версія називалася не Storm a Tornado