288 тормоза

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Solaris, 13 лис 2008.

1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    почитав цю тему і подумав може то собі таке поставити:diablo:
    хтось шось чув про 288 тормозні диски замість 280???
    чи стають вони на супорта від 280 без додаткових переробок??
    і від чого брати самі диски???

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Не бачу потреби в цьому калхозі, навіть якщо поставити більші диски (дуже сумніваюся, що супорти дозволять), площа колодок та сила натиску на цю площу не зміниться, а отже і різниці не буде.

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    scirocco, Але зміниться радіус гальмування... гальмувати буде далі від центру, отже мало б краще гальмувати... помоєму)

• Подобається Подобається x 1
  4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Мислиш правильно, тільки от не врахував, що цапфи залишаться ті ж, відповідно суппорти будуть на тій же відстані від центру колеса/диска. Тобто робоча зона колодки не зміниться. І навіть якщо це дозволить суппорт, додатковий радіус диска буде поза робочою зоною.

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Поняв)) Я просто був неначитаний.. і уявляв собі систему гальмування трохи іншою) Зара от почтав в неті фотки глянув... тепер зрозумів. Кароч якшо ставити більший диск то треба ставити інші суппорти, щоб вони діставали до краю диска...

6. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Solaris, ефект кажуть трішки є (звісно з установкою усього разом, з супортами), але - 280мм - це здається такі як в мене на корадо, якщо в тебе такі, то їх для твого гольфа має вистачати по саму завязку. На 280мм диски залазять не всі R15 наприклад мені не залізли ті що я віддав Маркелу.(до речі, Марк, скажи які в тебе тормозні, мені цікаво чи в мене в стоку 280 чи 288), отож тобі прийдеться ставити Р16, якщо вони в тебе ще не поставлені.288 ставились на деякі (не всі) 3 гольфи ВР6 - звідти хіба переставляти.

Тримай, насолоджуйся, n сторінок по тому що ти хочеш творити + майже вся інфа що ставити, як і який ефект... :good:
    Зарегатись тільки не забудь, бо не пустить.
    http://forums.corrado.su/showthread.php?t=3053

Останнє редагування: 14 лис 2008
  7. Solaris

Solaris Аксакал

ефект буде при тих самих колодках і зусиллях супортів тому що плече збільшиться!!!
    то тосаме шо 256 і 280 і в тих і тих розмір колодок одинаковий навіть супорта майже одинакові але зарахунок більшого плеча вони виграють..

8. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Почитай ще раз, що тобі всі пишуть. Ніяке плече не збільшиться при збільшенні тільки дисків, суппорт залишиться на тій же відстані від центру колеса. Зрозумій хоч на секунду, що супорт не кріпиться до гальмівного диску а до цапфи.

9. Solaris

Solaris Аксакал

спокійно.. я вже побачив шо ти писав перед тим.. згідний з твоїми думками..

10. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    ... але від збільшення загальної площі диска збільшиться його тепловіддача, навіть якщо колодки залишаться на старому місці. Відповідно і ефективність таких гальм буде вищою!!!

11. ljosha_syncro

ljosha_syncro Active Member

mk2 syncro, turbo&low
    у 256мм і 280мм супорта не майже однакові, а однакові

12. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Якщо так доскіпливо мислити, то з другого боку маса дисків буде більшою, збільшення маси тачки, і шанований Solaris втратить чуток наносекунд коли буде рейсити. :D

13. Solaris

Solaris Аксакал

не одинакові!!! від 280 ширші і відповідно колодки можна ставити також ширші.. а на 256 вент треба ставити колодки для 256 вент..

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)