У кого і скільки на спідометрі проїхавши позначку 402 метри ??? У мене 140 км/год . Це добрий показник ???
Відповідь: 402 метри Нічого зним я не зробив , просто побував в Андрія. Він мені поставив ремкомплект карб'юратора і ідеально виставив запалювання . Побувавши в нього я задоволиний !!! Додано через 7 годин 38 хвилин У кого скільки ?
Відповідь: 402 метри або в тебе спідометри убітий, або ти якось не так міряєш 402 метри! 140 на 1.6 то в тебе ракєта ! ! ! Давай якось поганяємо ? !
Відповідь: 402 метри А чому ні? У нього таки тягне машинка, ще трохи пошаманить і вона в нього і 140 буде мати!!!
Відповідь: 402 метри дивись для прикладу беремо машину Вовки він на фініші 135 я програю йому фіг зна скіки но немало то точно, Антоха продаграє мені також немало, тому я думаю шо на фініші в мене десь 120 (точно чказати неможу бо спідометр не працює і непамятаю коли працював) отож в антохи десь трохи більше за 100. То я так розмишляю логічно, а ти як думаєш?
Відповідь: 402 метри я колись чув історію шо машина фінішує на 175км, але коли побачив як міряють чуть не помер від сміху для них 402 метри то була вся траса від початку і до кінця! Додано через 1 хвилину в Маркелла на 16 вєнтільному десь 140 так шо той 1.6 стоковий карбюратор точно так не їде.
Відповідь: 402 метри В мене мабуть спідометр занижує.. Бо по правді кажучи я коли їхав за 19 сек 400 метрів то показувало 130, тепер їду менше 17 і показує 135.. Якось нелогічно.. :?
Відповідь: 402 метри Інколи можна закінчувати другим але з більшою швидкістю. Так буває у важчих машин, які краще розганяються на більших швидкостях. Легші тачки розганяються краще на перших двох передачах, після чого у всій красі включається аеродинаміка і розгін стає повільнішим. Тому це - відносний показник.
Відповідь: 402 метри 120, якщо зняти патрубок компресора і зробити з жо-60 атмосферник. :mrgreen: 140 з ним. 17 сєк квотер.