А який у мене вприск.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Pol, 2 гру 2007.

1. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
  2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Відповідь: А який у мене вприск.

який двіжок (букви) і вприск на Mk2 GTI???

3. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

а шо таке мк2? мікрокалькулятор?
    то всьо шо ти знаєш про машину?
    а рік випуску в неї є?
    а обєм в неї є?
    ну чому так тяжко задавати питання правильно, я наприклад незнаю що таке мк2.
    е підозра що всетаки VAG Digifant ML5.9

Додано через 13 хвилин
    я думав шо 2е2 то карбюратор.

4. Solaris

Solaris Аксакал

Pol, якщо ти незнаєш шо таке Mk2 то навряд зможеш сказати який мотор в Mk2 GTI.. обєм там один а мотори різні..
    Mk2 це Vw Golf 2
    Mk3 це Vw Golf 3 і.т.д.

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

16v
    KR (139h/p) + K-Jetronic
    PL (129h/p)+ KE-Jetronic
    8v
    JH(92), JX(92), EV(112)
    може бути як К, так і КЕ Jetronic
    якшо по 8v в чомусь помилився-небийте, всьо з памяті...

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Бити не буду, але були ГТі версії з вприском Диджіфант.

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

назви які, цікаво. Знаю шо на джетти пізні ставили PB здається з діджифантом, на але то була ГТ версія а не ГТІ. до речі, на GX ішли ше КА-джетронік (та сама Кшка, але з лямбдою і тактовим клапаном).

8. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Ти його указав:
    Але у нього 95 к.с. було, а не 92. Такий же мотор був на сірках. Тому й знаю! ;)

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Так РВ на Джеттах ішов в ГТ версії, значить саме ГТІх з діджифантами все-таки не було!
    За З кінські сили сорі-писав з памяті.

10. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

PB й ставився. Але ось дійсно був чи ні він ГТІ то мені невідомо. :sad:

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

JH з Діджіфантом? Ти не помилився?

12. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Такого ніхто не казав. JH на КА-Жоптроніку.

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Мабуть я не так зрозумів...

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Перечитай мій допис цілком(включно з цитатами Markell), а не вириваючи з нього куски цитат. Тоді зрозумієш, що у тому дописі річ йде виключно про КА-Джетронік і мотор JH. :)

Додано через 4 хвилини
    Доречі дякуючи тобі я хочу уточнити одну річ.
    Якщо на GX ставився КА-Джетронік. то він ставився ЗАВЖДИ. Не могло на ньому бути такого, що на більш ранішніх машинах стояв вприск К-Джетронік, а на піздніших - КА-Джетронік. :) Тобто мотор GX випускачся ЗАВЖДИ тільки з одним типом вприску.

15. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Почнемо з того, що КА-Jetronik-ів не буває. Є К- і КЕ. КА - це неофіційна назва, я не впевнений, що вона не виникла в якомусь гаражі. Хоча можу помилятися. Вікіпедія пояснює тільки на рідній мові К-джетроніків, я її ще не вивчив, яле чомусь підозрюю, що вона пояснює більше фонетичну частину назви. Тим не менше в неті зустрічається тільки поєднання КА та КЕ або К та КЕ, що говорить, що ті хто пишуть КА мають на увазі К, але пишуть як і чують. Зауважу, що досить релевантними є і назви типу KAJETRONIC.
    По-друге українською правильно писати пізніших а не піздніших - цим можна дискредитувати громадськість :)
    На скільки мені не зраджують мої знання, ти повністю правий. Код мотора визначає не тільки комплектацію самого двигуна, але і визначає тип паливного постачання. Єдиним винятком з ситуації може бути наявність або відсутність каталізатора і лямбда-зонду - буває, що двигуни з однаковими буквами їх мають або ні. Це пояснюється різними вимогами до екології в різних країнах, принаймні на ті часи.

16. Solaris

Solaris Аксакал

а що за вприск Simons???

17. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Simons це вприск від автомобіля No Kia :)

Очевидно мається на увазі Simos - вприск з високими екологічними нормами. Simos-2 ставиться на вагени дотепер.

• Подобається Подобається x 1
  18. Solaris

Solaris Аксакал

а як він в обслуговуванні?? наші майстри з ним раду дають чи то як Jetronik :)))
    бачив шо їх ставили на двохлітрові гольфи але шось нешарю на які камплєктухи..
    і ще раз на Mk3 GTI і GTI 16v ставили Digifan то він є кращим??

19. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Орест, може то й неофіційна назва, але дам відповідь одного з наших гуру на сірко.ру
    КЕ - это механический впрыск с электронным управлением. Механический регулятор управляющего давления обычного K-Jetronic'a заменен на электрогидравлический регулятор, который находится в самом дозаторе-распределителе. На рычаге расходомера есть потенциометр, по которому блок управления узнает о положении диска расходомера, и соответственно регулирует смесь тем самым электрогидравлическим регулятором.
    КА же в свою очередь - обычный K-Jetronic, но в него засунули лямбда-зонд и блок управления, который по этой лямбде частотным клапаном регулирует смесь. В нем нет потенциометра положения диска расходомера, есть лишь концевик дроссельной заслонки (в KE он тоже есть, но он завязан на блок управления двигателем), по которой блок управления лямбда-регулированием (вот так он по-умному называется) через тот же частотный клапан может обогащать смесь. В KA-Jetronic даже стоит тот же самый регулятор управляющего давления, что и в K-Jetronic, ну и дозаторы по принципу абсолютно одинаковые.
    для сироток моторы с KE впрыском - это только 16V PL. KA - это JH, а K - EG,DX,KR
    будут еще вопросы - пиши в личку. Потом фак сделаем по впрыскам типа вопрос-ответ

20. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Не тільки по ньому, навіть скажу більше шо в вагеновському КЕ-джетронік цей потенціометр мало на шо впливає (зовсім інша справа аудьовський КЕ-джетронік або КЕ-мотронік, 9А). На параметри роботи ЕГР тиску впливає датчик температури, лямбда, кінцевик положення ДЗ і ДХ.
    А назва КА Джетронік є в книзі по мех. вприсках, сам читав (знайду-кину сцилку), і описана вона як окрема система, яка хоч і не принципово, але трохи відрізняється від К.
    Крім цього, гольфстрімісти з м.с.к. (в них там ціла кафедра є по мех. вприсках) також підтверджують існування такого вприску як КА-Джетронік.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)