Вчора придбав собі чотириколесну подругу Хоч це і не ВВ. але дуже близько до нього , Audi 90, 1987p, 2.0 K-Jetronik Ось так вона виглядає
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Вітаю ! Ну і як враження? Я ще такою подією на жаль похвалитись не можу:-(
Відповідь: А ось і моя нова красуня. класна, дуже класна, але здається мені що чогось там бракує, на задній шибі!!! розкажи в що обійшлась і яка комплектація!
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Приймай найщиріші вітання! Блін, народ, як ви на таких великих машинах їздите
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Дякую всім за привітання. На заднє шкло ще не встиг нічого приліпити, а на решітці все нехай так і буде . Враження супер, машина дуже приємна. Правда треба буде інжектор настроїти, а так - КЛАСС !!! 2Martini Не така вона і велика.
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Приєднуюсь до привітань! Судячи з фото підкапотного, в тебе не К-Джетронік, а КЕ-Джетронік, а це "двє большиє разніци". До речі, це не твоя аудюха була в боксі Андрія-інжекторщика в п*ятницю 18-го?
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Ні не моя, в пятницю вона ще не була моєю )). На рах К-Jetronik i KE-Jetronik точно незнаю, але по характеристикам на них ставились К-Jetronik. 5.4K уе
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Поздравляю! Побольше ездить - поменьше вкладывать ;-) А где брал?
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Якщо і була, то була добре зроблена, обдивились всю, не знайшли. Брав к києві на базарі. здається 115 сил.
Відповідь: А ось і моя нова красуня. машина - бомба. вона буде служити ще довгі роки. і ціна більш-менш прийнятна. Я теж таку хочу. )))