Перший Гольф-2, в якому я їздив в своєму житті, був червоного кольору. Тоді це була особливо цікава машина, з незвичним для мене салоном і крутою як на тоді музикою. А ще крутіше було те, що за час, поки мене везли на ній додому я почув в ній кілька пісень, які ще ніхто ніколи не чув. Цей момент дуже чітко запам'ятався. Тоді мені 15 чи то 16 років. Виходячи під домом з машини, я вже розумів, що маю крутого дружочка, і не тільки тому що в нього цікава машина чи музика. Просто все, що він говорив, вибивалося з мого звичного дитинства з шкільними буднями, сірим містом і вуличною шпаною. Воно було одночасно добрішим і цікавішим. Чим більше я його тоді слухав, тим більше розумів, що є інший, в рази ширший простір, ширший в першу чергу від мого тінейджерського, здавалося тоді правильного світу. Рік за роком ми спілкувалися, але завжди цього було мало. Якось одного разу ми з @Geremy навіть вирішили просто прийти до нього в гості, сіли на приміський автобус і без запрошення напросилися на каву. В результаті вийшли звідти тільки зранку. Це коштувало такої наглості. Вчора нашого дружочка Андрія Кузьменка не стало. До вчора я був впевнений що ми скоро побачимося знов, будемо згадувати ті крейзануті старі часи, ділитися приколами, що сталися за весь той час, коли так швидко один за одним минали роки. Але не судилося. На жаль. Ніколи не відкладайте спілкування на потім. Прощай Кузьма, Прощай Скрябін, прощай дитинство.
це дуже печально...... П.С. Я коли свого сина возив до школи(початкові класи) на пасіку, то він постійно просив у мене включити пісню "Ми є хлопці олігархи".......і взагалі дуже шкода, що такі люди нас покидають в такий не легкий час
Дуже шкода, що такі ЛЮДИ йдуть з цього світу...Колись хтось казав, що Бог забирає певних людей для того, щоб інші задумалися... ВІН буде завжди жити у наших серцях, в своїх МЕГА піснях...отакий простий супер чувак.....
Наспівую мотиви, хожу причмелений вже тиждень, не віриться... " По телевізору знов погані новини.... "
Для фанатів Кузьми та його творчості...... вчора був кльовський концерт по ТВ, хто пропустив ось ссилка ну а мені сподобався ось цей реміксовий переспів, бомбезно...
"Натаху" ніхто б так не зміг заспівати як він. Щось таке віддалено подібне могло би хіба в Дзідзя вийти - йому найбільше пасувала б такого штибу пісня