Абонемент на Буковель

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем baks, 6 лют 2012.

1. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Продам абонемент на Буковель 5 днів Всі дні з вечірнім катанням. Ціна такого абонемента на Буковелі 1597 грн. Віддам суттєво дешевше. Пропонуйте ціну. 0979040640.

2. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    за скільки? я перший в черзі

3. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Почнемо з 1400 з торгом...

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Якось не суттєво... суттєв думаю це 1000грн. Оце вже так. Сорі за офф. Мене не цікавить, буковель не люблю))) І тимпаче ціни там))

• Подобається Подобається x 1
  5. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    неа то задорого я теж думав за 800 забрати. а так то дійсно попередні роки катався на буку перед тим в славсько. сор за антирекламу але от недавно був в високих татрах з проживанням в закопане більше трас, цікавіші відповідно менше народу і за ті самі гроші.
    а абонемент хочу бо товариші катаються так по вихідних я літом не брав бо не планував їїхати але 1 тиждень маловато. тому якщо буде дійсно суттєва знижка пиши.

6. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Давайте рахувати. Зараз ціна денного абонемента на вихідні дні становить 336 грн, по ранковій акції- 270 грн. Отже 270*5=1350 грн. Переваги очевидні- нікому нікуди не треба спішити, стояти в корках по дорозі до Буковелю, стояти в черзі в касу і рахувати хвилини до закінчення ранковаї акції+ вечірнє катання, яке теж коштує не мало і тут йде як подарунок... Реальних покупців, яких дійсно цікавить купівля прошу звертатися. Торг для одноклубників теж присутній.
    P.S. Цікавлять Hella Micro De, розглядаю встановлення з ксеноном на Гольф 2. Можливий бартер з доплатою.
    І ще одне. Англійці мають прислв'я- "Якщо не маєш що сказати- не кажи нічого". Думаю, пояснень не треба і буду вдячний людям, яких воно стосується, якщо вони візьмуть його до уваги.

7. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    давай по іншому рахувати... цей абонемент актуальний тільки 1 місяць, для мене зараз не вийде поїхати на 5 днів підряд і взяти відпустку зща всі вихідні по 1-2 дні впринципі реально виїздити але потрібно ледь не кожні вихідні їхати. після 7 березня він буде не актуальний бо ціна абонемента буде 100-150 грн на день. брати на наступний сезон думаю знов буде купа акцій і ціна буде точно нижча 1400.
    а якщо вже говорити про реальних покупців давайте тоді відкоригуємо перший пост і заберемо фразу "Віддам суттєво дешевше"... бо це не є правда знижка в 10% це не серйозно для картки яка є актуальною біля місяця. та й взагалі 10% це не суттєва знижка 30-40 % це суттєва...
    темі ап

8. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Коли покупці реальні будуть, тоді і говорити про остаточну ціну будемо.

9. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Народ, в Буковелі купа снігу! 1200 грн.

10. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Абонемент продано.

11. YuraRut

YuraRut Active Member

VW Golf II був :( Шкода Октавія А5
    За скільки продав ??