Продам абонемент на Буковель 5 днів Всі дні з вечірнім катанням. Ціна такого абонемента на Буковелі 1597 грн. Віддам суттєво дешевше. Пропонуйте ціну. 0979040640.
Якось не суттєво... суттєв думаю це 1000грн. Оце вже так. Сорі за офф. Мене не цікавить, буковель не люблю))) І тимпаче ціни там))
неа то задорого я теж думав за 800 забрати. а так то дійсно попередні роки катався на буку перед тим в славсько. сор за антирекламу але от недавно був в високих татрах з проживанням в закопане більше трас, цікавіші відповідно менше народу і за ті самі гроші. а абонемент хочу бо товариші катаються так по вихідних я літом не брав бо не планував їїхати але 1 тиждень маловато. тому якщо буде дійсно суттєва знижка пиши.
Давайте рахувати. Зараз ціна денного абонемента на вихідні дні становить 336 грн, по ранковій акції- 270 грн. Отже 270*5=1350 грн. Переваги очевидні- нікому нікуди не треба спішити, стояти в корках по дорозі до Буковелю, стояти в черзі в касу і рахувати хвилини до закінчення ранковаї акції+ вечірнє катання, яке теж коштує не мало і тут йде як подарунок... Реальних покупців, яких дійсно цікавить купівля прошу звертатися. Торг для одноклубників теж присутній. P.S. Цікавлять Hella Micro De, розглядаю встановлення з ксеноном на Гольф 2. Можливий бартер з доплатою. І ще одне. Англійці мають прислв'я- "Якщо не маєш що сказати- не кажи нічого". Думаю, пояснень не треба і буду вдячний людям, яких воно стосується, якщо вони візьмуть його до уваги.
давай по іншому рахувати... цей абонемент актуальний тільки 1 місяць, для мене зараз не вийде поїхати на 5 днів підряд і взяти відпустку зща всі вихідні по 1-2 дні впринципі реально виїздити але потрібно ледь не кожні вихідні їхати. після 7 березня він буде не актуальний бо ціна абонемента буде 100-150 грн на день. брати на наступний сезон думаю знов буде купа акцій і ціна буде точно нижча 1400. а якщо вже говорити про реальних покупців давайте тоді відкоригуємо перший пост і заберемо фразу "Віддам суттєво дешевше"... бо це не є правда знижка в 10% це не серйозно для картки яка є актуальною біля місяця. та й взагалі 10% це не суттєва знижка 30-40 % це суттєва... темі ап