Народ, хтось ходить в Аквапарк? Є можливість оформити абонемент за вигідною ціною. Ціна абонемента 450 грн, я віддам за 350. В перелік послуг входять 50-ти м. басейн, аквааеробіка, гірки, водні атракціони. Абонементом передбачено 10 відвідувань, які можна використати протягом двох місяців. Відвідувати аквапарк можна у будь-які дні тижня у будь-який зручний час дня. Тривалість перебування 1 година + 30 хв. на переодягання. Звертайтеся
Я їх не маю, абонемент виписується на конкретну особу. Я можу організувати за цікавою ціною, бо Аквапарк мені дещо винен, а грошима розрахуватись не може, тільки послугами. Мені стільки його послуг не треба, я краще їх перепродам щоб отримати на руки реальний кеш
А немає можливості оформити абонемент на місяць, але не на 10 відвідувань, а на 4(наприклад), але щоб тривалість перебування була більшою, наприклад 3-4 години?
Є карта на 500 грн. Ці 500 грн можна потратити на басейн, атракціони, атлетичний зал, масажі, пропити їх в барі і тд і тп, словом на все, що є в Аквапарку. Віддам таку карту за 370 грн.
Хочу придбати абонемент на місяць за 350грн або картку на 500грн Напишіть відповідь будь-ласка на пошту andriy_2@bigmir.net дякую