Цікаве відео, повністю зробленов 3Дмаксі. мені сподобалося дуже. Гарно зроблено. Я думаю Чефіш, як дизайнер зацінить)) Та й всі решта теж;-) http://www.youtube.com/watch?v=qHD8Xf5Rnvo
Насмішило - па німагу )))))))) гарно ))) правда сценарій троха дьорганий... но як та камаро крутилась з демонічними очимаа... ЯК крутилась... мммммммммммм-м-м-м
Знаєте. Та відяшка -- ТИТАНІЧНА робота, як і комп. ресурсів, так часу затраченого на її створення... І коли ти бачиш свої моделі більше місяця і хочеш побільше втулити туда "АХ" і "ОХ" Сценарій сам собою потрохи про........ ))) ну словом його не стає ))) часто в себе на роботі повторюю -- Кожен хороший дизайнер має мати хорошого арт-директора... всім - гармонії і піс'у!!! ))))))))))))))
Як на мене, мало диму з-під коліс. =) А в загальному якість виготовлених 3D-моделей непогана. P.S. Ще кілька років і 3D графіка вийде на рівень, коли буде важко відрізнити реальну машину від моделі.
ЗНООВ??? )))))))))))))))))))))))))))) дивно... звинувачення. зауважте, не у флуді ))))))))))))) нуу... я так. прототип лади найшов... а де мої попередні гармошки?