airbag

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем shifo, 3 кві 2009.

1. shifo

shifo Початківець

VW Polo 1998
    Міняв виключатель стіклоочищувачів. Для цього знімав руль, AIRBAG (перед цим зняв плюсову клему акумулятора). Після встановлення зараз постійно горить лампочка AIRBAG і годинник на тахометрі постійно збивається на ноль (акумулятор я не від'єднюю).

2. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    так тобі тре тепер до електрика...
    мені коли поагрегатно приганяли також аербег світився весь час - це сигнал, що він не дієздатний.
    заїхав до електрика Володі на вул. Новознесеньській моб. тел. 80677120366 і все гуд уже 2 роки.
    по грошах не пам"ятаю, та і ціни 2 роки назад були не "сьогоднішні"

3. shifo

shifo Початківець

VW Polo 1998
    А він підключав до компа, чи в ручному режимі це зробив ????

4. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    ясно, що до компа...

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    кажуть помилку аірбегу можна самому скинути, якшо відєднати акамулятор десь так на добу. Це безкоштовно, попробувати можна

6. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    спробуйте і скинете сюда інфу.
    Rules, сорі за жарт, а може ти спробуй скинути в себе???))))))))) на добу))) але перед тим не забудь від"їднати аербег)))

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Коли міняв радіатор пічки, прийшлось підключити акум при відєднаному аірбегу, в результаті записалась помилка аірбегу. Поїхав до знайомих, там мені на халяву обнулили ту помилку. ше сказали шо можна було на добу відєднати акум. чи спрацьовує це хз. я запропонував перевірити, негативних наслідків жодних, зато всі будуть знати чи спрацьовує такий трюк

• Подобається Подобається x 1
  8. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    помилку скинути то можна але якщо ти зробив так як написав то помилки немало б бути., ти часом шлейф не поломив, подушку знімав то ти її відєднував під струмознімачем довтий розєм? чи зі шлейфа витягував? подушка і сам руль нерозємні.(я про поло 98)

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    А я про B4 пассат, вони розємні причому подушка досить просто знімається, і помилка випригнула при відєднаній подушці і включеному запалюванні, тобто система опитувала подушку, а її не виявилось на місці. Чим не помилка і чому вона не могла б випргнути

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Пол мені на Полці зняв помилку компом за 5 мінут. Попередні відєднання акума результатів не давали
    На рахунок годинника - ХЗ. Навряд чи переключателі вплинули. Перевір ВВ провода і чи клему добре закрутив.

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    то на Б4 пасаті

На поло 98 все абсолютно так само, тре просто відкрутити два болта ззаду руля, підняти подушку і відєднати від неї розєм

Останнє редагування: 4 кві 2009
  12. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    хелп! їду я собі сьогодні з Рясне 10 км/год. легенько в тягнучці і тут ні з того ні з цього засвітилася кнопка аербеку червонем пламенем. то повідомлення свідчить про те, що він не спрацює коли треба би було.
    в кого яка мисля? на форумі десь писали, що знають якісь коди і можуть зняти помилку. чи їхати до електрика, який скаже залишати машину, сам за 5 хвилин зітре помилку, і купу рублів з мене, тіпа що він там чуть пів системи не міняв...
    які поради? допомога у вирішенні проблеми?

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Діагностику компом робити треба полюбасу.
    В тебе або щось глюкнуло і помилку в мозг загнало або датчик/розєм відвалився
    В першому випадку просто стираєш помилку і їздиш, а в другому шукаєш обрив.

• Подобається Подобається x 1
  14. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    так хтось писав на форумі, що має комп, проги, шнури і тп, і може допомогти. ЗГОЛОСІТЬСЯ, пліз...

15. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    я маю. завжди радий допомогти :yes:

16. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    ну вітання!!! в Івано-Франківську...)))
    іноді в Калуші буваю і коли туди на кілька днів приїзджаю - в Франківськ на б...ки майже кожну ніч їзджу... такі пироги...
    а тобі бажаю приїзджати на з"їзди у Львів (а по ходу і свою апаратуру зацепити))))))))))))))))))))))))

по темі. чи виключений варіант згорання запобіжника, який відповідає за аербек, бо в мене при включенні лівого повороту якщо притримувати в положенні не до кінця ручку включати, а до щолчка, то чути звуки, так як би щось коротило, хрипить щось. при включенні правого такі звуки відсутні.
    питання - може то щось в запобіжниках? прошу зразу не бакланити - порізав руку і пальці, тому сам не можу зараз подивитися на запобіжники, а просити когось - можна, якщо знати, що запобіжники мають пряме відношення до аербеку... може є в когось інші версії і тп.

Останнє редагування: 21 жов 2009
  17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну тоді дуже ймовірно що неконтакт в шлейфі який йде до руля/підрульових переключателів/аірбега що й могло загнати помилку в мозги. Виясняй де коротить.
    Але діагностика і зняття помилки потрібна полюбе

18. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    треба на діагностику, там скажуть що нема звязку з аірбегом!
    була така сама проблема і в мене, знімав руль, аірбег і паяв той шлейв. Знайшов центр кільця,поставив все на місце,зняв акум на сутку і все, лампочка загасла. Для цікавості поїхав на діагнустику, вона сказала що все гуд.

19. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    можеш з тим допомогти??? (хоч приблизно розказати і показати вживу десь на вихідних???)

20. F3000

F3000 Початківець

VW Passat B4
    Привіт форумчанам!
    Робив на сервісі рульову рейку, після роботи тепер горить лампочка подушки безпеки. Хлопці клянуться, що нічого не від"єднювали. Я думаю, що вони десь заділи контакт.
    Питання: як обнулити помилку з компа власними силами (і чи можна)? На форумі писали, що треба від"єднати АКБ на добу, але підтвердження результату відповіді не знайшов.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)