Акумулятор для VW Transporter T4?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Yelik, 23 лис 2007.

1. Yelik

Yelik Початківець

Ford Focus
    Машина VW Transporter T4 1.9TD `95 треба замінити акумулятор, який по пасторту має стояти?

P.S. Мене не цікавлять виробники і "може бути" :smile: хочу знати що книжка пише! :cool:

2. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Відповідь: Акумулятор для VW Transporter T4?

Незнаю який конкретно на твою машину, а взагалі на т4 ставили 44, 61,72,95А
    Дивись який влізе і щоб пусковий струм мав якомога більший, на то шо кажуть срібні пластини не купляйся. Купуй в магазині бо гарантія є і дешевше ніж на базарі.

3. Yelik

Yelik Початківець

Ford Focus

А може є якась документація в ел. вигляді чи сайт де вказано конкретну модель?
    Не хочеться взяти акум "який влізе" :mrgreen: і щоб він через рік-два здох :smile:

Про магазини я в курсі, останні 2 чи 3 акуми брав саме там ;)

4. Pol

Pol Super Moderator

тут http://www.exist.ru а точніше тут http://www.exist.ru/cat/cat/model.aspx?p=587
    судя зі всього в тебе 65 або 70А пусковий струм не менше 800А

Додано через 2 хвилини
    здається шо 65 і 70 йдуть в одному корпусі а 75 вже більший корпус.

5. Yelik

Yelik Початківець

Ford Focus

Pol, дякую за лінки. Згідно каталогу то 70 чи 75А, пусковий струм від 540А до 800А.

6. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

має бути 74 680стартовий!

7. Pol

Pol Super Moderator

ну чим більший стартовий тим краще, більша ймовірність що в лютий мороз всежтаки закачає той гель, і розігріє свіча, і заведе, і буде тобі щастя.

8. Yelik

Yelik Початківець

Ford Focus

Передзвонив я на Алекс, обслуговували наш бус там кілька разів тому нас в базу занесли. Так от, для нього назвали акум 61АН330 !

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Не вір їм, вони олені. Мені вони колись сказали, шо в мому гольфі двигун від пасата, блок АБС не рідний і взагалі виробництва не ВВаген (при тому, шо в мене оригінальна заводська комплектація) і підібрали по номеру кузова повітр. фільтр раза в півтора менший, ніж в мене стоїть (хоча в мене по віну чітко пробиваєця ГТІ 16в, номер фільтра написаний на коробці і з їхнім не співпадає). Більше до них не їздю, колись заїхав по нєопитності.

10. Pol

Pol Super Moderator

щойно дивився інструкцію 12v63a то точно і остаточно.

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Завод не має права рекомендувати виробника при умові, якщо це не ексклюзив з копірайтом на виготовлення, він може вказувати тільки на стандарти і допуски. Тому в жодному каталозі не знайдеш, що на ВВ повинен ставитися напр. Іста :)

Акумулятори з заводу ставлять БОШ.
    Гума на ВВ з заводу переважно Піреллі, але є винятки.

12. valeraschroot

valeraschroot Новачок

VW T4 1.9TD 99р.

Слід ще звернути увагу на сам генератор. А то були кадри в яких недозяряджало акум через меншу потужність генератора (нариклад рідний вийшов з ладу, купили шо дешевше, лиш би пасувало і так продали машину). І так само можна поставити потужніший генератор з потужнішим акумом, це в основному роблять коли пічкають машину туєвою хучою динаміків, сабів, підсилювачів, моніторів і т.д..

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Розмір та потужність генератора не впливає на рівень заряду акумулятора. Напруга заряду регулюється спеціальним реле, яке має однакові параметри для різних генераторів та акумуляторів. А сам процес зарядки споживає не більше 0,1 А, в той же час найслабший з існуючих генераторів на ВВ видає 30 А. Тому недозарядка акумулятора через меншу потужність генератора є неможливою.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)