Акустична гітара Yamaha F370

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем MARTINI, 14 гру 2012.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Продається ось така гітара http://jam.ua/yamaha_f370

Інструмент в дуже хорошому стані, без якихось пошкоджень. Придбаний у 2010 році в Польщі, у використанні був протягом року-півтора, і вже майже рік стоїть в кутку без діла (після придбання електрогітари), тому й продаю. Межі квартири весь цей час практично не покидав. Ну може раз чи два. Зберігається виключно у термостійкому футлярі.

Власне, продати хотів би вкупі з ним. Точніше це сумка-чохол, ось такого типу http://jam.ua/rockbag_rb20559jb , тільки чорний, з грубими стінками, які точно повторюють форму гітари і захищають інструмент від перепадів температур та механічних пошкоджень при транспортуванні. Зручні кишеньки і ремені, які дозволяють як нести гітару в руці, так і на плечах як рюкзак. Крім того на гітарі ремінь Dunlop IRON CROSS, ось такий http://jam.ua/dunlop_d3817lc_lucky13_iron_crossl

Струни, здається, ось такі http://jam.ua/dean_markley_vintagebronze_acoustic_tlt

За все це добро разом хочу 200 доларів США, в ціну вже включений торг :) Кращої пропозиції ви не знайдете, а я не поспішаю :)

Пишіть в ПП

2. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ну а поки ти не поспішаєш, то зіграй нам шось :)

а я шо ? я нічо, я тему апаю :girl_angel:

3. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Оооо... гітару із собою в Хатинку! )))))

• Подобається Подобається x 1
  4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Для Каматоза?

5. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Для Каматоза - треба баян, на крайняк балалайку! )))
    Юра, соррі... ))

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
  7. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    в дуеті з Мартіні на гітарі :)

темі ап

п.с. а у нас на форумі можна зробити, щоб перший допис першої сторінки відображався на кожній сторінці теми ?
    бо нам тут зручно буде поговорити про музику - а гітарко, най би висіло зверху і нагадувало про те, що воно продається

Останнє редагування: 14 гру 2012
  8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Не можна. Для цього адміну треба з бубном потанцювати, а йому влом

9. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Тебе оберігає древні божок спокою та умиротворення "ДАНУНАХ"?! )))

10. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    давайте всипемо адміну добрих і лагідних люлєй, щоб до нового року він зробив новорічну шапку і ввів щось нове на форум ? :)

11. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    А ідея із першим постом досить таки хороша. А ще б було добре щоб автор міг його підправити в будьякий час.

п.с. Ну типу темі АП!

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ага, і знайдуться обіжені умніки, які всі свої теми постирають

13. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Так, про таке і не подумав :). Ну тоді хоч без можнивості правити. А то відкриєш останні дописи цієї теми, і не поймеш що тут гітару продають.

14. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    не правильно. якщо у мене список з 5 речей, які я хочу продати. однин пункт змінився в ціні або продався - вуаля в першому пості поправили і їдемо далі.

Давай Мартіні, рухай булочками і роби нам цяцьку до нового року :)

15. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    А яку електричну взяв? якщо не таємниця)

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    правильно, правильно, я знаю про шо кажу. Знаючи наш незвиклий до модерування ніжний народ, кожне попередження чи червона картка від модератора спримається в шитики і може запросто вилитися в істерику. А якшо під рукою кнопка, яку ти просиш, то може закінчитись повним суїцидом :) Не треба краще...

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Таку http://jam.ua/cort_cr280_vb

Це десь півтора роки назад. Вистачило мого ентузіазму на рік, потім став брати до рук все рідше і рідше, останній раз десь місяць назад поставив нові струни і пару годин побринчав :) Висить прямо над робочим столом, але все-одно не дуже тягне :) Але продавати не збираюся, хай висить, вона красива :) Ну і не виключаю, може колись ще встане на неї :D

18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ну, як то кажуть - виживають самі сильні ;)

19. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    після йамахи ти взяв корта?:crazy:

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ага, все крім Гібсона - гуано? :) Ну, ше скажи "і підсилювач в тебе не ламповий" :) Я не гнався за брендом, бо не є практикуючим музикантом, та й взагалі музикантом, просто був такий період, що потягнуло мене до музикування. В дитинстві і в студентстві собі дозволити не міг, а тепер ось зробив собі подарунок :) бриньчу виключно вдома і виключно для себе, ну як люди в душі співають, так і я вдома на гітарі :)Тож я просто вибирав за свої гроші найоптимальніше весло. Врешті вибір звівся до Епіфон проти Корт. Радився з друзями, питав на форумах, вибір в результаті зробив на користь Корта. Виробляють не в Китаї, а в Індонезії (як і Ямаху), матеріали і збірка на цілком прийнятному рівні. Одразу після покупки носив до майстра на доводку (лади, мензура, вигин грифа)... Майстер (мабуть найвідоміший у Львові і не тільки - Олександр Кудрицький) сказав, що інструмент доволі непоганий. На сцену я мабуть корт би не купив, але для себе як пристойна гітара початкового рівня - саме то :) Так шо не треба вестися на стереотипи :music:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)