"Алекс" організував шоу!

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем scirocco, 2 лип 2009.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Можливо це не вперше, але я, який вважаю себе активним прихильником марки VW бачу таке вперше - накінець-то за багато років існування офіційний дилер Volkswagen AG у Львові компанія "Алекс" вдалася до хоч якоїсь громадської дії!

Суть її полягала у тому, щоби виїхати новими авто у неділю в центр та постояти там певний час. Як на мене, акція була організована не дуже якісно з причини того, що були машини і майже не було видно людей, за винятком тих, хто приїхав на машині, відтак вигляд був якийсь штучно-синтетичним, це як куплений мітинг, де ніби є всі атрибути, але ніхто не підтримує ідею, це як проплачена стаття в газеті, де ніби все написано, але ніхто цього не читає, і якщо читає то, звісно, не вірить.

Що хотів офіційний дилер сказати цим шоу, складно зрозуміти, може було бажання показати як легко домовитись з ДАІ про те, щоб їздити містом на ще незареєстрованих авто та ще й по пішохідній зоні (діло було в центрі в неділю, наскільки знаю, в цей день центр по ідеї має бути пішохідним). Сподваюся, що я помилився, але особисто я, як потенційний покупець авто цієї марки, побачив в акції приблизно такий меседж:

Подивіться, дорогі львів'яни, як ми відносимось до Вашого майбутнього добра, на яке ви півжиття складаєтесь, гляньте, як ми можемо кататись по Львову на ваших майбутніх машинах, знайте, що "нові" машини, які ми продаємо вже знайомі з львівськими дорогами, ви будете далеко не першими, хто заправляє "нову" машину, ви не станете тим першим, хто її миє. А особливу увагу зверніть на те, що на наших сидженнях не видно чехлів, і до запаху заводських матеріалів ви можете отримати запах (дезодорантів, духів, поту, тіл - бажане підкреслити) наших працівників (наскільки зрозумів, для того "шоу" у вихідний залучили саме їх) ще не зареєстрованих безномерних авто.

Може я не правий?

Останнє редагування: 2 лип 2009
    • Подобається Подобається x 2
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А класна була б акція, якби до неї долучилися ще й інші машинки по одному екземпляру, починаючи від жука :)

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На мою думку ти занадто критичний. Покупець який вимагатиме "зачихльону" машину її отримає, а той кому все одно чи її заправляли вже чи ні купить яку є. Недавно slipknot (сподіваюсь з ніком не помилився) ходив по салонах і просив тест драйву. Думаю на це кожен покупець має право(ІМХО)... то що тоді? Не давати тест драйву чи не продавати "відтестдрайвовані" машини?

На рахунок проїзду центром - поки підвальна перерита пішохідна зона відміняється (правда знаки не зняли)

4. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Не ошибся ты с ником не волнуйся , послушай этих ребят потом точно никогда не ошибешься ))) , должна быть отдельная застрахованная машина для тест - драйва , которая потом будет продаваться как онная а не как в большинстве случаев потом продают как новые !

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Цілком згідний з slipknot, тестдрайвові машини повинні бути з номерами і страховками. А згодом тестдрайвові машини повинні продаватися у спеціальній програмі, як вживані.

6. Прихильниця Алекс

Прихильниця Алекс Новачок

polo 2008
    Vash sajt pora perenazvaty v "Klub nenavysnykiv Kompanii "Alex". Vy podaete jakis svoi domysly, shanovnyj Scirocco, za dijsne i tym samym dezinformuete ljudej. Vam nemae znachennja sho pysaty, aby tilky shos gydke pro Alex. Ne rozumiju mety? Sho vy mozhete znaty pro Aleks, jaksho vy, ja vpevnena na 100% tut ni razu ne obslugovuvaly mashynu, a ni tym bilshe ii ne kupuvaly? Vybachte, Skirocco, nemogla ne vidpovisty.

Останнє редагування модератором: 6 лип 2009
  7. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Ги-Ги, а мені в Алексі подобаються менеджерки, приміром-Аня, там напевно якийсь кастинг моделів при прийомі на роботу:good:

8. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Вельмишановна прихильнице ви краще почитайте, що про вашу компанію люди пишуть і можливо тоді ви зрозумієте мету допису!

П.С. Вже Алекс так збіднів, що не має української розкладки клавіатури??????????

9. Прихильниця Алекс

polo 2008
    Те що пишуть люди я читаю, але дуже багато негативу чомусь йде саме від тих, хто жодного уявлення немає про роботу Алексу.
    З приводу клавіатури. Вибачте, але попереднього разу я писала з IPhone (це телефон такий), я зрозуміла, що Вам складно читати, тому виправляюсь.

10. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Шановна прихильниця Алексу, по-перше писати латинською розкладкою для представника сфери неетично, оскільки складається враження переконання, що напряг читачів це не проблема автора.

Почну з кінця. Н Алексі я обслуговувався, як і багато одноклубників, які ніколи туди не повернуться з різних причин. Яких саме - не полінуйтеся полистати сорінки форуму з росповідями про цю структуру. Більше того, я навіть приходив до відділу маркетингу (якщо правильно назвав) з пропозицією щось покращити у PR цієї марки. Мені нічого не відповіли вже другий рік.

Тепер щодо моїх "домислів". У моїх словах немає жодного домислу, слідкуйте за сказаним. У моїх дописах є висловлення моїх думок, на які я маю повне право. Якщо Ви вважаєте їх неправомірними або такими, що містять дезінформацію, будь-ласка, аргументуйте.

І взагалі, шановна прихильнице, я б на вашому місці все-таки краще задумався про проблему того, чому стільки людей не задоволені вашим сервісом а не тим, що думають з цього приводу окремі люди. Адже переконаний, що ви там працюєте, не бачу пістав підтримувати людям ззовні таку, на мою думку, низькоякісну роботу дилера у сфері PR та обслуговування.

11. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    ясно шо складно в нас нема IPhone декодера IReader (то прога така) шоби читати такі тексти і тим більше IWriter шоби писати вам відповіді на IPhone.
    Ви перед тим як писати шось на форумах перевіряйте чи вони IPhone compatible ато понаписують вашою епплівською хрін шось прочитаєш не всі ж мають такі телефони (IPhone такий).

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Для таких телефонів не складно знайти кириличну розкладку шляхом прошивки. Достатньо скористатися Гуглом (пошуковик такий) в інтернеті (мережа така).

13. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Щоб не розпалювати подальшу ворожбу між авторизованим дилером, який продає ВВ і клубом який вже достатньо розкручений і прославляє славетну марку ВВ, може якось домовитись про шляхи зближення і дійти до взаємовигідної співпраці?
    Scirocco, компроміс можливий?

Стосовно І-фона, чи його власниця бува не працює по правій стороні головного входу?

14. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    доповню бо може на IPhone не прочитається правильно
    кириличну розкладку (набір символів такий)
    шляхом прошивки (операційна система така).

• Подобається Подобається x 1
  15. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Не впевнений, бо я казав, що чекав цього вже 2 чи 3 роки :) З нашого боку - з вичайно, ми завжди відкриті ;)

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    було би ідеально, регіональний дилер і клуб просто зобов"язані активно співпрацювати, але поки що єдиний контакт зі сторони Алекса зводився до погроз судом, ніби то ми вкрали їх домен :)

17. Прихильниця Алекс

polo 2008
    Так от де собака зарита, тепер я розумію звітки весь цей негатив...
    Я думаю що з Вашими ідеями Ви маєте всі шанси відкрити свій Дилерський центр і стати значно кращими, а ніж Компанія Алекс. І через років 10 ми з Вами знову зустрінемося на цьому ж форумі і поговоримо про Ваші досягнення. Я обіцяю стати Вашою першою клієнткою.

18. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    За останній час і на Алексі сталося багато змін,що було неактуально 2-3 роки тому, може бути актуально зараз.
    Давайте тему про розкладку іфона закриємо, і питання до ПРИХИЛЬНИЦІ АЛЕКСА,маєте вижід на керівництво Алекса?

19. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Адміністрація клубу до примирення і зближення відкрита, закінчуємо перепалку і чекаємо відповіді від ПРИХИЛЬНИЦІ АЛЕКСА.:give_heart:

20. Прихильниця Алекс

polo 2008
    Нажаль до вашого зближення я жодного відношення немаю. Але мрію побачити ще один офіційний дилерський центр Volkswagen у Львові, буду рада якщо Ви станете його засновником :kiss: Бажаю успіху!
    P.S. Просто говорити набагато легше, а ніж самому щось зробити. А коли вам вдасться досягнути бодай мінімального результату, от тоді і порівняємо роботу.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)