Альтернативна оптика Golf 2

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем diesel757, 13 чер 2013.

1. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Всім привіт!
    Хочу на свого гольфа поставити так звану "альтернативну оптику", на сьогоднішній днь вибір достатній ну і звісно ціни, тому хочеться почути поради та думки клубу.
    1-пит. - чи взагалі вартує це робити?
    2-пит. - якщо 1-ше так, то яку саме ставити, якщо машина білого кольору:
    -темну (майже чорну), з мальтійським хрестом на цоколі
    -світлу (під хрусталь), з мальтійським хрестом на цоколі
    -темну (майже чорну), з хрестом по всій оптиці
    -світлу (під хрусталь), з хрестом по всій оптиці
    - ангельські очі (але чомусь вони мені не подобаються)
    - лінзові (але вони дорогі)

Схиляюсь до першої в переліку - темної з мальтійським хрестом, але як вона буде на практиці себе показувати?
    Ну і ---- де краще купувати Польща (вартість з доставкою)?, чи може краще в Чехії взяти через інтернет, при умові, що своя людина там візьме та своя людина сюди привезе.

І ще одне, в даний час ришітка на 4 фари, але нема бажання купувати 4 альтернативні фари, можливо краще взяти ришітку на 2 фари без значка?

П/С/ Ваша думка мені не байдужа!

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Тяжко шось сказати. Шукай картинки в неті. Вибирай що більше подобається тобі в першу чергу. Однозначно я за темну оптику на білій машині.

[OFF]П.С. Де ти там мальтійський хрест побачив? Смішно, чесно. Почитай спочатку що це таке в ФВ культурі. А то ж забакланять;-)[/OFF]

3. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    з мальтійським хрестом --- НЕ ПОЗЕРТЕ МЕНЕ ЗА ТУ ФРАЗУ, ну ...., буває. :rofl:
    Основна суть в питанні як вони будуть світити, особливо чорні, чи не буде гірше за стандартні.

4. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Як маєш багато бабла на фари, то бери нові НЕLLА ! 650грн./шт.
    Все, що до 250грн. - то фуфел. Не ведись на то. Може і виглядає гарно, а світить "омєрзітєльно". Може і написано на них WЕSЕМ, чи ще шось гарне.

5. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Подобається ось такий варіант, хто юзав? хто за них щось скаже?
    на одному з сайтів дають виробника "JOM"
    та код товару (Kód: 19141753-ICS) ну і переконує покупця що то сертифіковано.
    Корочче гублюсь, бо не знаю на що звертати увагу.

а також схиляюсь до таких...
    чи таких ...

Останнє редагування: 13 чер 2013
  6. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Мені більше з залізним хрестом подобаються, чорні, ті, що самі перші, взагалі суперові з виду, але от самому цікаво як вони світять) За хрусталь чув, що не дуже, але то була думка однієї людини, а більше я відгуків не чув ніяких...

7. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Я за оригінальну оптику Hella. Ставив нові не оригінальні фари (без хрестів), світили всюди... на дорогу теж трохи попадало, відрегулювати толком не вдавалося. Купив б\у оригінал в ідеальному стані, задоволений. Весь той тюнінг потішить тебе до того часу, поки не зрозумієш, що світить воно гірше ніж оригінал. Теж стояв перед вибором, радився з людиною, яка займається регулюванням фар. Він був за оригінал і ніщо інше. Вибирати тобі, але якщо на першому місці якісне світло, а потім тюнінг то бури оригінал.

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    В погоні за хорошим світлом в мене зараз стоять лінзи і я заспокоївся.
    А оптику треба підбирати під той стиль машини який ти собі задумаєш. Але стиль всієї машини а не оптика одна а решта інше.

9. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Якщо вибирати альтернативну то брати треба лінзовану. Бо купиш з хрестами а вони погано світять (для прикладу) почнеш ліпити ксенон, потім з"явиться тема який ксенон краще: китайський, дуже китайський, дуже -дуже китайський, чи філіпс але ж він дорогий. Навіть в китайській лінзі самий-самий китайський ксенон світить краще (читай засліплює менше) ніж в звичайній (хай і з гладким склом) фарі.

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Доречі що ти про бюджет лінзованої оптики казав? Є така? Яка ціна?

11. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Ціни конкретної не знаю, толком нічого про них не вивчив, єдине, що зі слів чув різні ціни, тому про її бюджет конкретно "0" - питання не вивчене.

Тому лінзи --- хто ставить, робить, продає, ітд. До кого звертатись за таким чудо-огньом?

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Купляєш в каматоза дешеві прозорі фари
    В олегаМ береш білінзи з ксеноном
    На ебеї замовляєш нову проводку з реле і запобіжником (не обовязково, але бажано)
    Мене контачиш за порадою як це краще звести (врізати) докупи.

Маєш лінзований ксенон.
    Але якщо руки не з правильного місця ростуть то краще не братися бо ділов натвориш. Доведеться трохи потрахатися, але не більше ніж ти з картами витворяв.

13. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Sasa, дякую! Беру цю ідею в зародиш і буду виношувати, а як "созрею" то реалізовуватиму. Ще раз дякую за толкові поради.

14. dima1405

dima1405 Місцевий

Добавлю і свої 5ть копійок: вартість лінз 600+-, гарний ксенон 1000+- (без різноцвіту), пара фар з нерифленим склом 200-300. Можна зєкономити на лампочках чи на блоках але ефект лінз втрачається. Я сам юзаю Ж5 на ренохі світлом задоволений, а на Г2 купив оптику ДЕПО з нерифленим склом під галогенки.

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А можна ы на галогенах кататися поки на ксенон збираэш

16. Tarasishche

Tarasishche Новачок

Golf 2 1.6 бензин, 91 рік
    Всім привіт. Ряди автовласників поповнив недавно, от кілька днів блукаю просторами інтернету, розбираюсь із фарами і лампочками автомобільними. Є Golf 2 (2 фари, а не 4), помітив, що на ньому різні фари...ще й одна якась мутна:sad: Світло дуже погане, без розмітки їхати майже неможливо. Хочу замінити самі фари (бажано щоб виглядали красивіше) і лампи на галоген Philips Diamond Vision (я так розумію потрібно дві лампи на дальнє світло Н4 і дві на ближнє Н3). Питання наступне, Hella оптика дуже дорога... але є багато інших варіантів в межах 500-600 грн. Розумію, що під ксенон вони не йдуть аж ніяк, тому його і не розглядаю наразі. А на який результат можна розраховувати із якісними галогенками і фарами такого типу, як розмістив в першому повідомленні топікстартер, можна обійтись без лінз?

17. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Якщо в тебе дві фари то береш тільки Н4 лампи, там і дальнє і ближнє в одном.

18. dima1405

dima1405 Місцевий

Собі на гольф поставив тайванську оптику "DEPO" з рифленим відбивачем + звичайні лампочки "osram + скількісь %" . Світять як звичайний галоген з чіткою границею світло-тіні. В порівнянні з лінзованим ксеноном несвітять зовсім:) та як на галогенки то світло досить пристойне.

19. badyl

badyl Active Member

vw golf 2 1.3i
    це не звичайні + скілкись там Osram nightbraker.світять досить пристойно,вожу як запасні в бардачку)))))
    в кого добре відрегульвані фари(не так шо ліва прямо в очі водію зустрічного транспорту а правана горобців на деревах) поставте ралійні,сам на них їжджу,хоч на пачці пише шо незя)))є серія philips rally на будь який цоколь
    а ще краще і правильно - то як в серожі))

20. badyl

badyl Active Member

vw golf 2 1.3i

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)