амортизатори і пружини гольф 2

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем urbanracer, 23 тра 2013.

1. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    добрий день всім..така ситуйовина..зняв задні проставки (крени були на поворотах шо я з сідушки вилітав)...і помітив що заднім амортикам прийшов ппц...тепер думаю що ж взяти сакс газ-масло чи газ? хоча друг катае на оаносі-бере тільки масло..але мені управління в пріорітеті-буду катки р15 7J 205х50 ще ставити(тому хотілось би ще пружини поміняти щоб ніде не терло )також думаю що за стільки часу(12 років йому ніхто нічого не робив) прийдеться міняти опори і всі ті пріколи-тому назрівае питання-читав що ставлять пружини від гольф 3 і машинка робиться чутка жоще...але щоб їх поставити треба опору іт.п. від 3го гольфа...хто зтикався з таким?так як будуть стояти р15ті катки з 205 резиною-не хочеться щоб десь затирало тому задумуюсь щоб поміняти ще й пружини...хто що порадить?ставити газмасло чи газ? аморики від 3го гольфа чи від 2го?купляти все нове буду)

2. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Став все від Г2 і непарся, куда там вже жосткіше і так жостко. Будуть нові аморти і спружини нічого кренитись не буде, це в тебе аморти не тримають і ти плаваєш на одних спружинах. Нема різниці чи диски 13 чи 15 там резина ставиться з відповідним профільом подивись на наклейці на лючку бензобака там пише про всі типорозміри які мажна ставити щоб коректно працював спідометр з одометром.

3. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)