Хлопці допоможіть з задніми амортизаторими до пасата В4: -котрі ліпше брати -де найдешевша заміна -і приблизні ціни на них буду дуже вдячний
Конкретніше !!! Залежить від багатьох факторів: - седан чи універсал - для роботи чи просто для їзди .... і т.д
Наприклад, в мене універсал - задні стоять Більштейн, передні поставив Монро. Стоять 1,5 року - задоволений.
Які зараз ціни я не знаю. Я купую в знайомого на Зеленій (під замовлення). Можу дати номер телефону. Але сьогодні пятниця і чи він тобі на вихідні зможе привезти не даю гарантії(а так 1-2 дні). Можливо до кінця дня хтось інший дасть тобі корисну інформацію.
так така інформація не помішає можеш залишити контакти і звістно повну адресу тобто вулиця і номер,хотя звістно по тел.домовлюся
dunkan, глянь, тут є Сакси по 270 грн/шт правда то до Гольф 3, але думаю до Пассата ціна також хороша!!! http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=4167
дуже вдячний усім хто відписався,знайшов амортизатори сакси по 330 за шт сумарно 660грн,з допомогою вашого форому,так і купляв в Автостопі