Що означає "потекла стойка"? І якшо вона потекла то чи можна далі їздити і нашо вона впливає? І ше питання як міняють стойки то нашо їх міняю дві зразу?
Відповідь: Амортизатори незнаю чого дві зразу я тобі приведу може не самий вдалий але приклад. ти як купляєш нові мешти то нашо ти береш два? або якщо шнурівки купляєш то нащо береш дві? або колесо розрізав праве, а на лівому вже великий пробіг, а ти береш два колеса? Лампочки купляєш в фари нові якісь там, філіпс супер пупер, ти знов береш дві? можна впринципі і по одній стойці міняти но краше напевно дві, зразу (всежтаки ти любітель поганяти і попідрізати, я на одній новій стойці то буде не зручно). а нарахунок того що потекла стойка то означає що в амортизаторі який є в стойці зносились в (жо.у) сальники, і клапанки, і масло звідтам витекло, і тепер твоя стойка не помякшує удари не тримає машину на поворотах, і взагалі машина майже некерована особливо по наших дорогах!
Відповідь: Амортизатори міняють дві через те, що коли ти міняєш одну тоді вона є краща від старої і бере більше навантаженя на себе і набагато скоріше вийде з ладу (потече)!
Відповідь: Амортизатори Тобто в тебе виходить спереду буде одне нове колесо, а ззаду три старих.... оригінальна конструкція
Відповідь: Амортизатори Як я зрозумів ти один амортизатор, який нормальний і стояв спереді хочеш поставити назад, вопрос: в тебе амортизатори передні\задні ідентичні?
Відповідь: Амортизатори ні я амортизатори так міняти не буду. мені скоро задні требаміняти. я коли передні міняв то казали два купити і вирішив запиатти нашо було 2 міянти от і все