анти-радар

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем nzi, 13 сер 2009.

1. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    хтось на форумі займається анті радарами? потрібна cobra electronic xrs ...
    або може хто щось інше порекомендує краще?

2. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    який бюджет(можна пошукати):music:

3. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986
    какой именно XRS. Их целая линейка от 96 до 215 у.е. Поточнее.
    ну и не надо путать антирадары и радар-детекторы.
    Кобры - это радар-детекторы. А антирадары у нас запрещены законодательством, насколько я знаю.
    На себе и на товарищах проверен бюджетный вариант радар-детектора Crunch 2170. Спасал не раз.

Останнє редагування: 15 вер 2009
  4. Siko

Siko Active Member

1
    А яка вартість того детектора? Наскільки важко встановити? Що саме детектить - Візири, штатні камери? Опиши його краще...
    Питання - Від чого він може детектити двері в супермаркеті коли біля нього проїжджаєш? :):):):)

5. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986
    Стоит он 95 у.е. Установить его просто - прицепил на присоски которые идут в комплекте к лобовому стеклу и втыкнул в прикуриватель. Ну можно провод протянуть культурно, чтоб не было соплей и подлючить на АСС.
    Детектит Визири, фены, на счет камер не уверен так как не удалось найти камеру чтоб потестить ))).

Тип устройства: радар-детектор
    Страна производитель: Корея
    Обнаружение сигналов лазера в диапазоне углов (360°).
    Обнаружение радиосигналов X, Ultra-X, К, Ultra-K, широкополосного Ка диапазонов и сигналов лазера.
    Обнаружение сигналов системы VG-2.
    Защита от ложных срабатываний.
    Плавная регулировка громкости
    Легкочитаемый сегментный дисплей.
    Три режима чувствительности: Город2/Город/Трасса.
    Три уровня яркости дисплея.
    Отключение звуковых сигналов
    Автоматическое самотестирование.
    Запоминание установленных пользователем настроек.
    4-х ступенчатая градация уровня обнаруженного сигнала.
    Два вида тоновых сигналов.
    Режим обучения.
    Электронный компас

Ложные срабатывание конечно есть, но их немного. Я считаю что лучше пусть он на запраку сработает, чем не сработает на радар.
    Ну а на двери он реагирует так как фотоелементу на них излучают одни из диапазонов волн которын он ловит.

6. BIG

BIG Початківець

POLO
  7. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Бо фотоелемент на автоматичних дверях як і більшість мєнтовських фенів працює в діапазоні К.

Штатні камери не ловить ні один радар-детектор, так як камери в нас не міряють швидкість а тільки, в кращому випадку, фіксують авто які проїжджають в зоні видимості камери.

8. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    А як реагуе дайєць, якщо він зупинив тебе і побачив цей радар-детектор?

9. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Нормально реагує. що йому до того, що ти тримаєш на панелі???.

по темі:
    За цей антирадар, який описав пан G23 я знаю практично з власного досвіду. купив спочатку один антирадар, так він мені все ловив - і заправки і супермаркети і ще залишилось щоб еФеМ хвилі ловив і піщав коли радіо вмикав я .
    А ось мєнтів не зловив. Тому що зловили мене на фару. Я кажу:
    - Не моє. в мене антирадар навіть не піщав.\
    - цей вперся рогом і доказує.
    Я кажу:
    - Ану, давай, ставай перед машиною і клацай.
    антирадар навіть піску не подав. При чому навіть впритул брали - ніфіга. Гаєць справедливо заробив свої 50 грн.

А цей радар і якраз цієї марки - річ чудова. Ловить навіть ментів, які не не радарі, а просто їдуть, а рація в них ввімкнена. І чим чудово - що дуже часто вони люблять їхати позаду колони і чекати доки хтось суцільну смугу перетне.

рекомендую брати. ціна-якість - бомба!!!

10. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    це ти про той що БІГ продає?

11. BIG

BIG Початківець

POLO
    скажу вам за свій ( не для того шоб продати ) : те що писав RomanoProddi цілковита правда,так як часто коли їдуть менти то радар ловив їх їзза вкл. рації , скільки мене ловили на радар, то завжди мені сигналив антірадар , ще такого не було щоб він не побачив і взагалі ніякого сигналу не подав , деколи реагує на заправки , ну і в місті також реагує на всяку чухню, однак за межами міста це просто афігенна штука, до речі ми також пробували і то на візирі, то взяв той візир з 2 км. від нього ))))) як то кажуть провірино!!!

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ромку , ти так багато написав і все з власного досвіду, за що тобі велике дякую. Але бляха муха з того всього не зрозуміло, який з описаних вище радар-детектор хреновий, а який кльовий. Уточни

13. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    А тепер скажу я вам з власного досвіду. Кранч це є найдешевший варіант на ринку. В мого главбуха точно такий, ловить він, но не завжди, одного разу попалася на візир, він навіть звуку не подав. Тобто тут лотерея, як то кажуть. Пів року назад я також був озадачений вибором радар-детектора. Перечитавши цілу купу ресурсів присвячених цьому ділу мій вибір впав на Белтронікс V995 канадської зборки.
    http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=7590
    Замовляв на еБею, разом з доставкою вийшло 210 у.о. Так як моя робота повязана з частими відрядженнями мій радар-детектор відбив свою вартість за 2 міс. Ще жодного разу мене не підвів!!!

14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ось про цей я писав.

це все якраз про цей: crunch 2170 тільки бере він навіть за 3-4 км. в залежності від траси і прилада вимірювання

повір, і дорогий антирадар може дати похибку. І якщо врахуваати, що і дорогий і дешевий - МАДЕ ІН КОРЕЯ або КІТАЙ, то навіщо переплачувати???

і ще одне: може та бухгалтерша обманула??( не хочу робити наклеп) але в них це в крові.))))і так само не хотіла може визнавати свою помилку (забула ввімкнути, перевести в інший режим) і спихає все на радар.

і ще - цей антирадар, що в мене (кранч) мені порадив один чолов*яга, який день-у-день ганяє на Хмельницьк. А він може розказати багато історій, пов*язаних з антирадаром. тільки ось по інету не рекомендую брати. Бо може бути несправний, потім відсилай, докзуй, купа гімору. Краще заплатити більше і вразі чого поміняти на місці

Останнє редагування модератором: 20 вер 2009
  15. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    читай уважніше
    я був у машині в цей момент...

16. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Маю Кранч 2191,наразі ніодного Візиру,фену не пропустив щоб не запібікати

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Тут он стоит 529 грн ( 62$)
    Почему такая разница в цене?

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Vova$ ти хочеш сказати, що зроблено в Кореї, а складено в Канаді???? це не логічно.....

19. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Зроблено в КАНАДІ!!! Скинути фото наклейки?

20. Siko

Siko Active Member

1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)