хтось на форумі займається анті радарами? потрібна cobra electronic xrs ... або може хто щось інше порекомендує краще?
какой именно XRS. Их целая линейка от 96 до 215 у.е. Поточнее. ну и не надо путать антирадары и радар-детекторы. Кобры - это радар-детекторы. А антирадары у нас запрещены законодательством, насколько я знаю. На себе и на товарищах проверен бюджетный вариант радар-детектора Crunch 2170. Спасал не раз.
А яка вартість того детектора? Наскільки важко встановити? Що саме детектить - Візири, штатні камери? Опиши його краще... Питання - Від чого він може детектити двері в супермаркеті коли біля нього проїжджаєш?
Стоит он 95 у.е. Установить его просто - прицепил на присоски которые идут в комплекте к лобовому стеклу и втыкнул в прикуриватель. Ну можно провод протянуть культурно, чтоб не было соплей и подлючить на АСС. Детектит Визири, фены, на счет камер не уверен так как не удалось найти камеру чтоб потестить ))). Тип устройства: радар-детектор Страна производитель: Корея Обнаружение сигналов лазера в диапазоне углов (360°). Обнаружение радиосигналов X, Ultra-X, К, Ultra-K, широкополосного Ка диапазонов и сигналов лазера. Обнаружение сигналов системы VG-2. Защита от ложных срабатываний. Плавная регулировка громкости Легкочитаемый сегментный дисплей. Три режима чувствительности: Город2/Город/Трасса. Три уровня яркости дисплея. Отключение звуковых сигналов Автоматическое самотестирование. Запоминание установленных пользователем настроек. 4-х ступенчатая градация уровня обнаруженного сигнала. Два вида тоновых сигналов. Режим обучения. Электронный компас Ложные срабатывание конечно есть, но их немного. Я считаю что лучше пусть он на запраку сработает, чем не сработает на радар. Ну а на двери он реагирует так как фотоелементу на них излучают одни из диапазонов волн которын он ловит.
Бо фотоелемент на автоматичних дверях як і більшість мєнтовських фенів працює в діапазоні К. Штатні камери не ловить ні один радар-детектор, так як камери в нас не міряють швидкість а тільки, в кращому випадку, фіксують авто які проїжджають в зоні видимості камери.
Нормально реагує. що йому до того, що ти тримаєш на панелі???. по темі: За цей антирадар, який описав пан G23 я знаю практично з власного досвіду. купив спочатку один антирадар, так він мені все ловив - і заправки і супермаркети і ще залишилось щоб еФеМ хвилі ловив і піщав коли радіо вмикав я . А ось мєнтів не зловив. Тому що зловили мене на фару. Я кажу: - Не моє. в мене антирадар навіть не піщав.\ - цей вперся рогом і доказує. Я кажу: - Ану, давай, ставай перед машиною і клацай. антирадар навіть піску не подав. При чому навіть впритул брали - ніфіга. Гаєць справедливо заробив свої 50 грн. А цей радар і якраз цієї марки - річ чудова. Ловить навіть ментів, які не не радарі, а просто їдуть, а рація в них ввімкнена. І чим чудово - що дуже часто вони люблять їхати позаду колони і чекати доки хтось суцільну смугу перетне. рекомендую брати. ціна-якість - бомба!!!
скажу вам за свій ( не для того шоб продати ) : те що писав RomanoProddi цілковита правда,так як часто коли їдуть менти то радар ловив їх їзза вкл. рації , скільки мене ловили на радар, то завжди мені сигналив антірадар , ще такого не було щоб він не побачив і взагалі ніякого сигналу не подав , деколи реагує на заправки , ну і в місті також реагує на всяку чухню, однак за межами міста це просто афігенна штука, до речі ми також пробували і то на візирі, то взяв той візир з 2 км. від нього ))))) як то кажуть провірино!!!
Ромку , ти так багато написав і все з власного досвіду, за що тобі велике дякую. Але бляха муха з того всього не зрозуміло, який з описаних вище радар-детектор хреновий, а який кльовий. Уточни
А тепер скажу я вам з власного досвіду. Кранч це є найдешевший варіант на ринку. В мого главбуха точно такий, ловить він, но не завжди, одного разу попалася на візир, він навіть звуку не подав. Тобто тут лотерея, як то кажуть. Пів року назад я також був озадачений вибором радар-детектора. Перечитавши цілу купу ресурсів присвячених цьому ділу мій вибір впав на Белтронікс V995 канадської зборки. http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=7590 Замовляв на еБею, разом з доставкою вийшло 210 у.о. Так як моя робота повязана з частими відрядженнями мій радар-детектор відбив свою вартість за 2 міс. Ще жодного разу мене не підвів!!!
ось про цей я писав. це все якраз про цей: crunch 2170 тільки бере він навіть за 3-4 км. в залежності від траси і прилада вимірювання повір, і дорогий антирадар може дати похибку. І якщо врахуваати, що і дорогий і дешевий - МАДЕ ІН КОРЕЯ або КІТАЙ, то навіщо переплачувати??? і ще одне: може та бухгалтерша обманула??( не хочу робити наклеп) але в них це в крові.))))і так само не хотіла може визнавати свою помилку (забула ввімкнути, перевести в інший режим) і спихає все на радар. і ще - цей антирадар, що в мене (кранч) мені порадив один чолов*яга, який день-у-день ганяє на Хмельницьк. А він може розказати багато історій, пов*язаних з антирадаром. тільки ось по інету не рекомендую брати. Бо може бути несправний, потім відсилай, докзуй, купа гімору. Краще заплатити більше і вразі чого поміняти на місці