Народ є теке питання: чи можна використовувати анті-радар,чи юридично не можна .чи можна.Мова йде про звичайний .який реагує на фен і різні речі які використовують дівчята для волося, а дехто придумав ДУРИТИ людей.Чи маю я право мати його на лобовому.
Маєш право! Є радари-детектори (це ті про що ми зараз говоримо) і радари, які створюють перешкоди у роботі візирів/фенів. Використання других може потягнути за собою відповідальність (правда не знаю яку ), так як "втручаються" в роботу спецприладів міністерства внутрішніх справ! З звичайним радар-детектором їзджу постійно вже 3 роки і декілька разів ДАІвці відпускали без штрафу, тому що показував їм його на склі і казав: " Ну не міг я перевищити швидкість, так як давно вже "проїнформований" цим приладом про те, що ви доїте"! На фені було 85-87 км/год з дозволених 60 + допуск...:D Ще хочу сказати (перевірено), якщо ти на дорозі один, швидкість,наприклад, 140км/год і даїшник "стріляє" в тебе напряму - радар не допоможе... не встигнеш "скинути" до норми
Перечитував правила і незнайшов мову за радар,тому і перепитую чи можу я використовувати даний прилад який ще до того приліплений до мого скла.можливо я щось і не дочитав в тих правилах..........
Вози з собою документи на даний девайс і показуй тим, хто захоче до тебе домахатись, що в тебе радар-детектор!!! Навіть навігатори мають функції детекторів камер, але це не означає, що їх не можна використовувати... До речі, про навігатори теж нічого в правилах не прописано... :D
Ще раз повторюю - радар-дектор в нас незаборонений!!! І нікому нічого нетреба доказувати!!! Користуюсь третій рік - жодних проблем! Деякі гайци навіть просили продемонструвати чи дійсно ловить їхні фени і візіри ))
Як правило, чим дорожчий тим кращий... Основне, щоб реагував і на лазерні прилади контролю швидкості. Особисто в мене такий: Crunch 2180, але радили мені Whistler або Cobra (правда там трохи інший ціновий рівень).
Crunch цілком пристойні детектори. Від номеру моделі залежить ціна та певні відмінності у комфорті користування. Але з тих, що знаю, всі ловлять і візирі, і тим більше фени. Хіба би якісь нові прилади почали їм видавати, тоді не знаю. Але, думаю, нові діапазони для нових типів приладів не так просто вибити, навіть дайцям
использование радар детектора не попадает ни под какой запрет , поскольку грубо говоря это обычный приемник ( разрешения нужно только на передающее оборудование и только начиная с определенной мощности излучения и в определенных частотах). можете собрать приемник и слушать хоть милицию , хоть сбу ( если что-то разберете) - за это не привлекут- но за использование полученной информации вполне можно и загреметь