Анті-радар ??????

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Kam@toZ, 11 чер 2011.

1. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Народ є теке питання: чи можна використовувати анті-радар,чи юридично не можна .чи можна.Мова йде про звичайний .який реагує на фен і різні речі які використовують дівчята для волося, а дехто придумав ДУРИТИ людей.Чи маю я право мати його на лобовому.

2. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Маєш право! Є радари-детектори (це ті про що ми зараз говоримо) і радари, які створюють перешкоди у роботі візирів/фенів. Використання других може потягнути за собою відповідальність (правда не знаю яку :nea:), так як "втручаються" в роботу спецприладів міністерства внутрішніх справ! З звичайним радар-детектором їзджу постійно вже 3 роки і декілька разів ДАІвці відпускали без штрафу, тому що показував їм його на склі і казав: " Ну не міг я перевищити швидкість, так як давно вже "проїнформований" цим приладом про те, що ви доїте"! На фені було 85-87 км/год з дозволених 60 + допуск...:D
    Ще хочу сказати (перевірено), якщо ти на дорозі один, швидкість,наприклад, 140км/год і даїшник "стріляє" в тебе напряму - радар не допоможе... не встигнеш "скинути" до норми :nea:

• Подобається Подобається x 1
  3. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    на ферарі встигнеш ))
    Радар-дектори можна возити, антирадари - ні!

4. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Перечитував правила і незнайшов мову за радар,тому і перепитую чи можу я використовувати даний прилад який ще до того приліплений до мого скла.можливо я щось і не дочитав в тих правилах..........

5. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Вози з собою документи на даний девайс і показуй тим, хто захоче до тебе домахатись, що в тебе радар-детектор!!! Навіть навігатори мають функції детекторів камер, але це не означає, що їх не можна використовувати...
    До речі, про навігатори теж нічого в правилах не прописано... :D

6. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    якби я мав Ферарі - мені б нафіг не був потрібен той антирадар!!! :D

7. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    У нас можна ,якщо починає щось булькати кажеш, що це озонатор повітря і хай доказує що це не так....

8. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Ще раз повторюю - радар-дектор в нас незаборонений!!! І нікому нічого нетреба доказувати!!!
    Користуюсь третій рік - жодних проблем! Деякі гайци навіть просили продемонструвати чи дійсно ловить їхні фени і візіри ))

9. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    порадьте якийсь толковий радар-дектор?)))

10. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Як правило, чим дорожчий тим кращий...
    Основне, щоб реагував і на лазерні прилади контролю швидкості.
    Особисто в мене такий: Crunch 2180, але радили мені Whistler або Cobra (правда там трохи інший ціновий рівень).

Останнє редагування: 12 чер 2011
  11. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Crunch цілком пристойні детектори. Від номеру моделі залежить ціна та певні відмінності у комфорті користування. Але з тих, що знаю, всі ловлять і візирі, і тим більше фени. Хіба би якісь нові прилади почали їм видавати, тоді не знаю. Але, думаю, нові діапазони для нових типів приладів не так просто вибити, навіть дайцям :)

12. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    использование радар детектора не попадает ни под какой запрет , поскольку грубо говоря это обычный приемник ( разрешения нужно только на передающее оборудование и только начиная с определенной мощности излучения и в определенных частотах). можете собрать приемник и слушать хоть милицию , хоть сбу ( если что-то разберете) - за это не привлекут- но за использование полученной информации вполне можно и загреметь

13. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    всім дякую хто відписав

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)