Відповідь: Cobra ESD-6060 Шановний адмін, прошу вибачення, я помилився коли припустив шо кобра і атирадар синоніми типу джип і позашляховик, тому виклав не повну к-сть інформації . Повідомлення відредагую, інформацію додам. Отже вище згадана пласмасова коробочка то пристрій який встановлюється в автомобіль, живлення від автомобільного акумолятора. В увімкненому стані сповіщає звуковим коли на вас наводять міліцейську фару щоб дізнатись швидкість вашого атомобіля таким чином у вас буде час знизити швидкісь до допустимої і уникнути можливого штрафу. Має режим міто,траса,mute, різні індекатори типів радіосигналу. Інструкцю можна пошукати в неті бо я загубив оригінальну. можливий розумний торг!!!! Офтоп. Я десь тут бачив тему про пісялку шо забилась, там навіть гугл непоже:-D
Відповідь: Cobra ESD-6060 Гм... Яка корисна річ!!! А вона для наших радарів працює??? Вона тільки сповіщає чи дає завади для радара? З.І. +1 Автору теми, допис суперовий, ІМХО. Ще і фото!
Відповідь: Cobra ESD-6060 На наші працює, їй вже біля року, тому невпевнений чи не винайшли ультранових фар які вона несприйме. Сповіщає завчасно шоб збавити до скільки треба. По Львову мало потрібна, але в далеких поїздках типу Крим,Київ очень харашо.
Відповідь: Cobra ESD-6060 Беру! Мля, до чого ж корисна річ! Скидається її придумав сам Господь! Беру, але хочу спробувати вживу.. Дам гайонам бутиль самогону спецом... Хай мене половлять... :-D:-D:-D Давай контакти, або звякни мені сам... 80634348664
Відповідь: Cobra ESD-6060 Мир, хлоп'ята! Порадійте за брата тополя - я тепер буду срать, срать на ментів!!! Кобра!!! Гюрза!!!! АНАКОНДА!!! Капець їхнім фарам!!!! Мінтюгани! Всьо, я плював тепер палити колодки на ваших довбаних знаках 40 і 50! Йаду їм!!! Іморрал, ве а ю?
Відповідь: Cobra ESD-6060 Давай! самому інтересно. Але з гайонами ти добазарюєшся,і ти за рульом. Завтра після 12 звони 8 050 430 22 04. і бажано шоб експеременти закінчили до 18:00. Влаштовує?