що порадите робити - якщо скрипить панель, дверні карти, і тд.? чим то все обробити і скільки такі прибамбаси коштують? і чи дорога робота якщо давати в СТО?
На СТО таких робіт в прейскуранті немає. Найпростіше, що можна зробити в такому випадку - розібрати салон і замінити всі кріплення на нові заводські. Машина повинна затихнути. Інші варіанти типу замазування силіконом, підкладання паралоном, заліпляння синтипоном - окозамилювання і якщо дають результат то не більше ніж на тиждень.
Скрипить як правило не панель а точки тертя панелі до металу. Заміна фіксаторів на нові поможе збільшити відстань між панеллю і металом відповідно забрати скрип.
Точки кріплення панелі до кузова знаходяться у точках кріплення панелі до кузова Розбирай, там все буде видно.
Антискрип Самоклеющийся уплотнительный материал в виде лент из синтетической ткани типа «велюр» с клейким слоем. Применяется в местах примыкания декоративной обивки к кузову и между собой. Выпускается в виде лент размером 25мм на 6 метров. http://avtozvuk.com.ua/info/7509 В мене та сама проблема, ніяк руки не доходять... Торпеду можна взяти в руки і похитати, мабуть кріплення ті що від моторного відсіку поламані... Ось цікава тема: http://vwclub.crimea.ua/board/viewtopic.php?f=4&t=702
Як на мене усі скрипи прибираються. Є дофіга антискрип матеріалів і технологій, коштує не дешево. З добре обезскрипленою якістю можна досягти на 5-6 років спокою! Все усувається, питання надто дорогої вартості!
Стрічка Антискрип дешевий і досить непоганий варіант, собі проклеїв пластикові накладки біля лобового скла, результатом задовалений, скрип пропав взагалі. Що стосується дверних карт та панелі, то тут варто використовувати інші матеріали, вибір яких зараз є досить великий. Тут залежно і наскільки глобально підходити до вирішеннят даного питання.
треба з кимось проїхатися - чи то в мене саме гірше чи ще можна жити)...бо деколи забуваю то норма0 але деколи на ямах то ппц як все чути
Час від часу на мене нападає сезонне "підсилення" слуху щодо скрипів. Тоді я беру когось проїхатися і ця людина каже мені реально як є, тобто що нічого такого він/вона не чує Як не смішно, але після такого "прослуховування" новою людиною і дійсно все затихає. Хоч і містика, але факт. Так що бери обов'язково когось, хто не часто їздить в твоїй машині, нехай слухає і заспокоює нерви. Термін усунення скрипу - 3-5 місяців влітку, 2-3 місяці зимою.
Насправді коли їдеш в машині з пасажирами, звуків може бути значно менше. По-перше важча машина йде плавніше. По-друге пасажири виступають в ролі шумо-віброізоляції. Якшо скажімо скрипить дверна карта або сидіння, людина притиснула своєю вагою і вже ніц не скрипить. А пуста машина буде джеренчати як фіра