В мене є проблема, коли виходжу з машини і торкаюсь металу "бє током" якшо приципити той антистатик така резинка шо висить від кузова до дороги то воно шось дасть? крім рагульського виду
Відповідь: Антистатик У мене тепер така ж біда. Гольф ніколи мене не кусав, а кора тепер кожного разу, як вихожу з машини "прощається" З характером дівчинка попалася
Відповідь: Антистатик Мені батько казав, що це синтетичний одяг винен Мене його Авенсіс поперіодично будить
Відповідь: Антистатик Ну я як одягався, так і одягаюся. Але гольф дійсно ніколи на мене ампери не піднімав
Відповідь: Антистатик Це зараз у всіх така проблема - пора року така! Я рекомендую просто коли виходиш з машини закривати її легенько локтьом більшості людей допомагає! Рекомендую спробувати!
Відповідь: Антистатик все залежить від сідушки 1 якщо вона з синтетикою 2 якщо вона має чохли синтетичні 3 якщо ті чохли чисті
Відповідь: Антистатик в мене така сама біда. але раніше того не було, тілько ото десь 2-3 тижні тому почалось, деколи так "кусається", що аж підскакую... навіть не знаю шо з тим робити
Відповідь: Антистатик Однозначно! Мене також почав мій лупити. Але і одяг також впливає - сьогодні вдягнув не синтетику - майже не б'є.
Відповідь: Антистатик в моїй машині то якось періодами може бити місяць потім перестати на 2 місяці потім знов на тиждень, дупля неможу дати шо то таке !
Відповідь: Антистатик Я сьогодні приїхав без синтетики - не б'є... А вчора був в синтетичній футболці за 10 гривень - випускав пасажирів перше - шоб їх влупило а не мене :mrgreen:
Відповідь: Антистатик подивимось по логіці. поки ти в машині і ти зарядився через чисту сідушку і чисту футболку то на тобі так як і на машині заряд позитив + а земля негатив - тобто ти при виході з машини став на землю і набув негативу а як захотів закрити двері то тебе йок. якщо мокра погода то йок нема через то що кулка мокрі і машка має негатив і тебе не бє. повинно помогти, але памятай то не машина бє тебе, а ти розряджаєшся до машини, такшо є інший вихід. 1 мокрі мешти 2 несентитичні штани і футболка чи куртка. чи шерсть. 3 ааерозоль антистатик 4 грязні сідушки. вибір за тобою. може я щось напутав то поправте мене.