Я розумію тема чуть дивна але мені потрібно це знати. Якої автомобіьлної інформації вам ен вистарчає в інтернеті? П.С. відповідь шоб все було на нашій мові не канає Дякую
Відповідь: Авто інформація +1 2Travel Мені не вистарчає в інтернеті дівок з великими цицьками біля машин... Пегас, я за N років в Інеті пізнав таку просту істину: "В інтернеті є ВСЕ!!!". Травел, закривай. PS: хоча можливо ця тема має якийсь глибинний сенс незрозумілий такому як я!?
Відповідь: Авто інформація Чекай, нехай автор роздуплиться, може пояснить, що він мав наувазі і нафіга йому це потрібно Може пегас задумав серйозний автомобільний портал робити і проводить попередні дослідження ринку
Відповідь: Авто інформація то тіки все в планах про гроші і нвесторів не скажу то не страшні а повсякденні слова я казав шо я не курив, не курю і курити не буду
Відповідь: Авто інформація Ану Пегасе розкажи тепер що практичного від стількох питань (проектів) ти добився, бо в мене виникає думка що ти виключно запитуєш. 1. Запчастину через eBay замовив? 2. Макулатурку знайшов? 3. Скільки на даний час економиш бендзини, який шлях вибрав для економії. можу ше настрочити зо 400 таких пунктів... ти просто прикалуєшся з нас чи мені просто так здається?
Відповідь: Авто інформація 1 ні, знайомий в кінці літа їде має привезти 2 ні, всі велики точки вже зайняті 3 почав їдити спокійно, переключався так як ти на 2 -2,5 тис оборотах брала менше 8 літрів, схарило, тепер даьлше ганяю давай ше свої 400 пунктів Знаєш якшо ні..я не робити нічо не получиться, а вмене є бажання шось робити. Ну не хочете допомагати не треба.