Чи є в нас фірми або шось типу того які здають авто в оренду? Можливо хтось зхоче своє третє авто яке простоює здати в оренду, можливо комусь потрібна робота водія з власним авто. Короче кажучи мені може дуже терміново знадобитись авто з водієм, або без нього!!!!
а ти думав....шукай якогось приватника, думаю, за гривень 150-200 + бензин на робочий день, домовишся
Зробивши висновок задаю друге питання: потрібне авто(таврія, славута...чи щось з тої поеми) з водієм. Графік роботи -- з 8*00 до 20*00. Оплата: 50грн/роб.день +бензин +амортизація 300 грн.в місяць.(маршрут їзди Львів-Золочів, можливо комусь підійде)
скільки разів на день їздити львів-золочів? якщо просто з"їздити туди-назад без зайвих затрат часу, то за 50 грн може і найдеш, але якщо це робота на цілий день, то без шансів
тобто зайнятість на цілий робочий день, а може і на більше... Якщо знайдеш охочого, розкажеш, мені аж цікаво стало чи хтось би на таке підписався
Приватне таксі з головного ж.д. вокзалу на Стрийську хоче 50 грив. Радіотаксі 35. В Золочів менше ніж за 150-200 в день я би не поїхав.
Та тобі ще десь до 150 грн в день на бензину напевно вийде (це я так прикинув туда назад 60*2=120, + напевно треба ще кудась звертати) ого то торгві агенти не погано заробляють раз можуть 200 грн в день віддавати.