Продам дитяче автокрісло від 0 до 18 кг. Привезене з Італії, використовувалося менше 2-х років. Кріпиться ременем безпеки. Хороший стан,чохол з натуральної тканини влітку не парить. Добре переться. Чисте не заляпане. Чохол випраний, не протертий. Регулювання положення (лежаче, напів лежаче, сидяче). 5-ти точковий ремінь (в кріпленні ремені з самого початку випала червона кнопка,яка відкривае ремінь. Я відкривав ключем від машини(натискав на місце де має бути кнопка),проблем жодних не було). Продаю через те, що для мого малого воно вже малувате. Купив йому більше. За крісло хочу 250 грн, думаю це не багато... мій тел о5о 37оо731 або пишіть в приват зацікавленим скину фото на мило. А то тут неможливо викласти...
Поки крісло в резерві за іншим авоклубом. Мають заплатити. Якщо відмовляться-тоді віддам комусь з Вас.
Добре. Навіть не міг подумати що буде такий попит. Якби знав то виклав би лише на одному форумі.... А то бажаючих багато , а крісло одне.
Мабуть багато. Мені шкода, але крісло продалося вже. Можна закривати тему. Вибачте, що не Вам продав...
Давайте без образ. На іншому форумі швидше зарезервували, просто я зразу не побачив... Я розумію, що за такі гроші всі б купили це крісло, але , на жаль, воно одне.