Автомагнітола Challenger DVA-9758 (Порадьте)

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем gora, 29 лис 2009.

1. gora

gora Active Member

Golf 4
    Порадьте будь-ласка !!! Можливо хтось (ви або ваші знайомі) стикався із цим китайським чудом?
    Постав перед вибором автомагнітоли!! порився в неті і мій вибір впав на цей магнік -Challenger DVA-9758!!!
    Хочу почути, вашу думку про мій вибір!!!!! Зазделегіть вдячний!!!!!!!!!

Останнє редагування: 29 лис 2009
  2. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    чесно кажучи, звук мене не вразив. мав можливість її юзати тиждень і потім вирішити чи купляти. купив технікс. перед цим стояла 1-дінова сонька з юсб, звук був набагато чистіший - високі і низькі тони. Висновок - як перша 2 дінова, то може бути, але в майбутньому треба міняти на краще. По меню - просте як віник і це плюс, немає заморочок. По ТВ - показувати буде лише в окремих районах Львова, і це залежить не тільки від мафона, але й від антени. Різницю між 100 доларовою ПІОНЕР і 30 доларовою АЛЬПІне практично не відчув як і різниці в прийомі сигналу між Челенджер і Технікс. Оцінка - тверда 3+. Співвідношення ціна-якість,тверда 4+

3. gora

gora Active Member

Golf 4
    За тиждень що ти юзав вона не глючила? Працювала нормально? Просто читав відгуки дуже різні!! Одні хвалять, інші нещадно критикують!!!
    А детальіше можна про "технікс" яка модель, ціна і т.п.

Останнє редагування: 29 лис 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Модель не знаю, бо тесть живе в Нью-Йорку і передав замотану в речах. При його приїзді віддав йому 230 вбитих єнотів. На з'їзді, якщо схочеш покажу. Але в нього стоїть така сама на хонді аккорд і казав, що дуже задоволений. Зараз здається, вона продається на КОСТКО

• Подобається Подобається x 1
  5. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Ще раз на рахунок Челенджера! Він вартує тих грошей, співвідношення ціна-якість оптимальна і за такі гроші кращого не знайдеш, хочеш щось потужніше, тоді Соні за 4500грн

6. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    В друга здається така ж (за зовнішнім виглядом точно така ж).
    Перед тим там же стояла піонер. В піонера набагато краще звучання було, особливо звучання тюнера відрізняється. В челенджера якось не яскраво, на дисках різниця менше відчутна.
    Загалом не поганий комбайн як за свої гроші. Але якщо якість звучання як пріорітет - не бери.

7. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    На мою думку краще взяти 1-діновий, але з виїздним екраном. Екран вище стоїть, дивитись зручніше, а по грошах практично то саме!

Останнє редагування: 30 лис 2009
  8. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    ні, не глючила, нормально працювала. Єдине застереження - боати не з-під прилавку, а в магазині, тоді все буде о.к. Нормальний мафон за таку ціну.

9. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Це як для кого, кому що більше подобається. Повторюю: є 2-дінові просто бомба, але відвалити за них треба ой-ой-ой. Тоді дійсно дешевше взяти 1-дінову. Але якщо я, до прикладу, аж в штани ложив - так хотів 2-дін, то ніц не поробиш - чим би дитина не тішилась, лиш би не завагітніла :yahoo:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)