автомат гольф 2

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем urbanracer, 13 лют 2014.

1. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    Гольф 2 1.8 рп моноджетронік...колись був на автоматі..потім у Львові перелили масла при заміні а коробка накрилась...в ті часи ручка була 50 баксів автомат 100 (знав би шо гольф достанеиься мені сам би батькові накинув на автомат) ..тепер стоїиь коротка коробка...вже трішки достало те штриканнЯ..питання чи можна найти автомат в хорошому стані або перебраний разом з кулісою до нього..в зборі шоб поміняти з ручки...і яка ціна приблизно буде? Якщо підвернувся б хороший варіант то весною (зараз взЯвся за салон і дно з порогами) можна було б поміняти...

2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    автомат з Г2 покоління дуже надійний, простий і дешевий в ремонті. там 3-х ступка.
    Тому найти живого цілком можливо

3. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    візьми в Міші Green коробку 4S - афігенне поєднання з мотором RP.

в мене так є, і тобі радив би. на автоматі прийдеться мотор добряче крутити, бензинку буде тобі пити....

4. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    На такий гольф лише механіку як в Олега :) то буде їзда

5. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    механіка однозначно!

6. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    в мене коробка ACD

згідно таблиці вона коротка як 5та так і головна пара..
    мене цікавить автомат ..повільна їзда)) я не гонщег))

7. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    ГТІ-шна коробка не шукай собі в дупі меду)))), їздить не парся навернеться тоді будеш думати)).

8. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    в нас в одній автошколі є авто з АКПП Джетта. Була куплена в Києві півроку тому. Оскільки там автомат, то машина в прямому смислі стоїть. За півроку на ній навчилось лише 3 учні, решта йдуть на МКПП. І директор хоче міняти на МКПП.
    Позавчора на тій машині потік радіатор пічки, я його їм міняв, бо вони дупля не отшибають (питалися мене де там краник на пічку міняється :rofl:). Заодно проїхався, відчуття від автомату на Джетті суперові, але бензини та чудо-Джетта п'є дуже багато. Зі слів інструктора на 160 км - взяла 22л. Фіг його знає може то норма:scratch_one-s_head:, бо в мене на Г2 норма це 4,5л ДП/100км :dance2:

9. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Щось не вяжиться, якщо повільна їзда то чого тоді штрикаєш?

10. romaviper

romaviper Початківець

golf 2 1.8 GU pierburg 2e2 5 ст.
    100% ))))

11. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    Чого штрикаю бо коробка коротка...особливо оберти на трасі "тішать"..при 100 3тис я на 5й при 40 їду спокійно і мотор ненапрягаеться..до педалі газу ледве доторкуюсь...на автоматі на 3й передачі і то оптималніші оберти...на автоматі на моему носку колись був розхід 10літрів по місту...батько сам засікав бо економіст ще той))
    Я б махнувся з тою джетою коробками)) учні б штрикали дай дорогу-заодно привикли б до мкпп)))

12. baksius

baksius Місцевий

В мене такіж показники на Г-4 , на 5-й 100км\год при 3000 об\хв. При 50км\год на 5 передачі якщо сам в машині також тягне на ура та щей не погано розганяється.

13. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Хм, а я все думав, що в мене теж "закоротка" коробка:) на 5-ті - 50км/год при 1000 обертів, при 1900 - 80, а 100 десь так в районі 2500 або 2600.

14. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    АUG до RР - ідеально.
    4S (4Т) - до дупи при тому моторі (при умові, що мотор добрий).

15. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    а чого додупи??я думав 4т сама оптимальна по обертам)
    ДОРЕЧі моя ACD аналог AUG по передаточним однин в один повністю...так на динаміку вона перекрасна авео и девятки зі свтофора вставляти...всетаки хочеться автомату))на гольф 2 дизель і автомат(та і не тільки на гольф ))-мабуть моя мрія)))

Останнє редагування: 15 лют 2014
  16. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Ні. Не повністю. 2-га передача інша.

17. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    Це сильної погоди не робить))

18. baksius

baksius Місцевий

Думаєш на трьохступінчатому автоматі менші будуть?

Я так зрозумів ти просто тупо хочеш автомат бо ніяких сутєвих проблем з теперішньою коробкою я не бачу.

19. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    Звичайно що менші ...там передачі розтянуті...батько колись як був автомат 180 пік і мотор не ригав так як зараз їдеш 140 то аж мотор жалко не говорячи про 160...як посьавили ручку то батько казав що машина зовсім не так почала їхати як на автоматі...
    І так я хочу автомат)))кому цікаво що з цього вийде можуть слідкувати за моїм бжhttp://www.drive2.ru/cars/volkswagen/golf/golf_mk2/urbanracer/

Останнє редагування: 19 лют 2014

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)