Відповідь: Автомийка. Хто де миє ? Як часто ? Мені сподобалось як помили на колишній Бізнес фінанс, тепер альянс здається на кільцевій дорозі біля епіцентру.
Відповідь: Автомийка. Хто де миє ? Як часто ? Вотута є така тема:http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1085&highlight=%EC%E8%E9%EA%E0
Відповідь: Автомийка. Хто де миє ? Як часто ? Привіт!!! Недавно відкрилася мийка по вул. Садова, 2а там я вже мився 3-4 рази, ну ще за стаж мого водіння ( 6р) я ще так небачив щоб машину так відмили, навіть сам коли миєш так не виходити. Безконтактна мийка кузов+коврики всього навсього 20 грн. за таку мийку варто дати і більше.
Відповідь: Автомийка. Хто де миє ? Як часто ? Спочатку краще передзвони і забий місце тел. 80671761424
Відповідь: Автомийка. Хто де миє ? Як часто ? Зачот! Мився там не безконтактно а просто контактно. Машину віддраяли дуже гарно і добре. Працюють вони до 21-00. Я приїхав в 22-30 вони закривались, але погодились помити. ІТОГО 30 грн. Крім мийки з піною і воскування в ціну війшли драяння ковриків губкою і продування усіх щілин і замків зжатим повітрям що дуже актуально при мінусовій тем-рі і витирання насухо. Останнє що добило - це було підстилання ковриків біля дверок для мене і моєї супутниці щоб перед заходом в чистеньку тачку не нагадити ногами на чисті коврики в машині. Коротше ЗАЧОТ!!! Тепер митимусь тіко там.
Відповідь: Автомийка. Хто де миє ? Як часто ? я мию сам (маю кархери псикалку і пилосос) якщо нацикатись то виходить якісніше ніж на мийці.. хоча думаю на тих мийках де миють s класи помиють не гірше але і ціна відповідна.. мию два рази на тиждень, але в мене нароботі стільки пилюки що здалобися мити через день ти ж модер.. обєднай їх і не парься
Відповідь: Автомийка. Хто де миє ? Як часто ? А руці нашо? Я сама стараюся мити, і вам раджу, ніхто так не помиє як сам собі ;-)
Відповідь: Автомийка. Хто де миє ? Як часто ? Хм... Та ти, принцесо, просто втілення жіночого ідеалу... ;-) Сам собі... Є в цьому глибокий філософський зміст... А якщо серйозно - сам собі так не зробиш як хтось, тобто, тьфу, як мийка - вона і смолу зітре і болото з-під арок напором зафігарить. З.І. Я жартую так. Щойно поговорив з Апостолом Тревелом і він навернув мене на благочестиві думки.
Відповідь: Автомийка. Хто де миє ? Як часто ? Ну не скажи, Мілка. В мене колір машини темносиній НЕметалік. Після мийки руками завжди де-не-де лишаються розводи від губки які на моїй фарбі досить таки сильно замітні. Якби я мав КЕРХЕР, піну і сушку то може й погодився б з тобою. Крім того зимою в мороз -15 свої "руці" банально шкода!
Відповідь: Автомийка. Хто де миє ? Як часто ? я мастив !!! Додано через 3 хвилини кого ше навернути, я сьогодні в ударі?
Відповідь: Автомийка. Хто де миє ? Як часто ? стосовно мийки на Петлюри 2а. там є дві мийки на сервісному центрі мерседеса і бе-ме-ве і при дорозі то також Петлюри 2а, такщо прошу уточнити. Та мийка що на петлюри 2а в середині мерс сервіса також працює до 21 і миюти там також непогано. В суботу за 50 грн троє пацанів шуршали над полкою так що я прозрів, я сам ніколи в таких місцях її на вимивав, наприклад під диваном пласмаски , під ручніком, під кріслом, та мийка з пилососом + натерли панелі + віск + у всіх щелях під капотом, в багажнику, і витирання до сухого, трьома особами тривала більше години. А на тій мойці що з дороги я не був і як там незнаю, якщо написано було про ту мойку, то уточніть.