Якось надибав ще декілька клубів Фольц-любителів! Полазив, подивився і дуже запишався, що я є учасником саме Львівського Фольц клубу! Наш сайт має найкращий дизайн і інтуєтивно можна розібратись де тут що, і як працює! Так що нашим адмінам великий РІСПЕКТ!:-D Розкажіть будь-ласка. з якими клубами ми дружемо, а з якими ні і чому...:?:
Відповідь: Автомобільні клуби Дружимо зі всіма. З тими, з ким не дружимо, не дружимо тому що покищо не дружимо.
Відповідь: Автомобільні клуби А що Форд клуб? Є ще клуб безробітних україни, є клуб менеджерів по персоналу, то що всі клуби позалучати і пооб*єднувати? Ми ж Фольцваген клуб, який ще незареєстрований, може спочатку про свій подумаємо, а потім про інші?
Відповідь: Автомобільні клуби Ти, шось, запрацювався! Я питаю чому ми не дружимо з ним? Я також знаю багато клубів! Починаючи від "ТАВРІЯ клуб", закінчуючи "жіночим клубом києва"! І шо з того?
Відповідь: Автомобільні клуби добре що знаєш так багато клубів... а навіщо нам з усіма дружити? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Відповідь: Автомобільні клуби ... У мене просто слів немає! То виходячи з цього Форд клуб знами також не дружить?
Відповідь: Автомобільні клуби ... мда, як люди правильно викручують "мораль байки" :evil: Чоловіче, коли ти купив си хату і починаєш там підлогу робити, вікна вставляти, шпаклювати стіни...., то може хоч трішки закінчити ремонт і починати дивитися як люди ті ремонти роблять? Чи тільки хату ми купили і давай по сосєдях бігати.... В нас ще клубу то зареєстрованого то немає (((((( а в тебе вже ідеї... рано чоловіче ще, рано. я розумію що в тебе енергії ще купа, але б твою енергію в наш клуб..... ех...
Відповідь: Автомобільні клуби Йдемо далі "викручувати мораль байки": -немає реєтрації -немає логотипу +клубні картки +багатьсько заохоченого люду, щоб зробити клуб (які доречі наразі вважають себе учасниками клубу, в тому числі і Я!) +Сайт +з"їзди Як бачиш в мінусах є тільки 2 пінкти! Причому з другим я можу помогти. До пешого немаю ніякого відношення, бо навіть ніколи не чув що реєстрація буть-де взагалі потрібна... Одже, що нас тримає?
Відповідь: Автомобільні клуби ги ги сорі шо втручаюсь але то цікаво, а хто така я і сам не знаю але щось не дуже хочу знати. а стосовно дружим не дружим то мені здається що то не "Детскій садік" для таких запитань, ми знаєм що вони є і вони знають що ми є вони самі по собі і ми самі по собі, і палки в колеса ніхто нікому не ставить, навіть навпаки при потребі допомагають. Якщо уважно прочитаєш написане того і минулого року то зрозумієш. навіть фото десь там є, і не тобі такі нерозумні запитання задавати "адмін ти наш молодий"
Відповідь: Автомобільні клуби А якшо ти уважно почитаєш попередні теми то зрозумієш шо я не адмін... Чому тоді всі нападали на Тополя, коли побачили його фотку в кепці ФОРД? Чому Форд клуб клеїв свою наклейку на Кіндеровий Пасат? Це все просто так? Ви звісно вибачте, але мені цікаво, до тогож я не хотів би потім робити дурних висновків, тому цікавлюсь...
Відповідь: Автомобільні клуби так, це все просто так. і наклейку мені наклеїли і все решту також... а що ми ще маємо робити щоб дружити? є один клуб є інший, на то вони й клуби щоб мати якусь мету... Провильно сказав Пол, ми ж не вставляємо їм палки в колеса, але ж не об*єднати нам клуб, знаємося, дружимо і все
Відповідь: Автомобільні клуби КІТ з Форд клубом само теплі відносини підтримую Я і Тополь вони просто були в захваті від нашої активності на їхньому форумі :mrgreen:
Відповідь: Автомобільні клуби Сьогодні до речі на ОККО бачив форда старого з наклейкою здається "www.ff-club.lviv.ua", найбільше вразило те що він ставив на сигналку тачку коли йшов за бензу платити... хоча може воно десь і правильно.
Відповідь: Автомобільні клуби Це мабуть пурпуровий Форд ТАурус, хлопчина чорнявий не великий. Ця сигналка в нього служить як центральний замочок.