Зовсім недавно місяці 3-4 назад чув в засобі массоваї інформації (чи то радіо, чи то телевізор) цікаву новину що у Львові відкрився автомобільний кінотеатр і навіть памятаю сказано було що звук можна настроювати в авто по радіо. Але біда скільки шукав в неті ніде згадки не знайшов, кого не спитаю ніхто не чув. Може то я щось перепутав чи місто не то, чи яка біда. Вже починаю сумніватись може галюни в мене. Якщо комусь відомо достовірно про таке то адресок черканіть.
Два тижні поспіль по суботах перед супермаркетом Марк (Кню Ольги), але останній раз це було 4 жовтня (
Ну якшо вони таке роблять, то їх маркетологів і рекламістів пора гнати в шию Прикольний дівайс і сам би їздив, але ж ніхто ніх..ра не знає Котлер грустіть!
Я був у тому "кінотеатрі". Звук просто жах, оскільки перебивався різними радіохвилями, але вони казали що це поправлять, безкоштовно роздавали Пепсі і всякі марципани
KINPARK Вітаю всіх!!! Нарешті у Львові відкрився автомобільний кінотеатр під назвою "КІНОПАРК". Сеанси розпочинаються о 21.00 та о 23.00 щодня без вихідних. Адреса: м. Львів, вул. Кн. Ольги, 95. Розклад сеансів та репертуар фільмів за телефоном +38067 670-47-47 та на сайті www.kinopark.lviv.ua. Чекаємо всіх..
Автомобільний кінотеатр “Кінопарк” На даний момент пропонуємо: - показ художніх фільмів; - трансляція футбольних матчів та боксерських поєдинків; В перспективі: - показ фільмів у форматі 3D; - можливість погратись на Sony PlayStation 3 не виходячи зі своєї машин; - АвтоПаті ( автомобільна вечірка-дискотека ). Знижка для автоклубу www.volkswagen.lviv.ua - 20%! Адреса: м. Львів, вул. Княгині Ольги, 95 (паркінг Центру меблів та інтерєру МАРК) тел.: (067) 670-47-47 факс: (067) 231-86-32 e-mail: office@kinopark.lviv.ua http://kinopark.lviv.ua/ :gamer:
І шо з тим автопарком ся стрисло, сайт пустий, телефон не відповідає, кіно не крутят, ніби крізь землю провалились. Хто чув яка їх доля, бо класна штука була. Останній раз на сеанс до них приїхали мєнти, і усьо...