Добрий день! Може хтось мав з тим страву. Знає де можна поставити щось подібне або має цікаві ідеї???
Якщо мова йде про Б4, то навряд чи щось потрібно робити, по статистиці ці машини вже майже не їдуть! Принаймні я вже давно почав кидати її депопало. На Б4 спеціально є розроблені альтернативні методи, його викрасти в базовій версії (незахищеній) є надзвичайно просто! Я колись писав вже про це. 1. Замок на капот з відкриванням з салону (добавляєш систему пожаротушіння під капотом з керуванням з салону) 2. Переробляєш решітку, бо виламавши елементарно даєш доступ до замка капоту а там звісно і доступ до мотора і електрообладнання. 3. Якщо седан (то гірше) знімаєш тяги з центральних замків, щоб ключом не відкривало плюс знімаєш функцію автодотяжок вікон якщо така є. 4. Ставиш відкриття авто на карточку-транспондер 5. Штатний діагностичний роз*єм переносиш в інше не комфортне місце (навіть в багажник, штекер закриваєш грубою бляшанкою на колодку (смішно но дієво) 6. Додатковий імобілайзер на роз*єднання датчика хола 7. Додаткову секретку на запалення 8. Штатні мозги переносиш в інше місце і також блокуєш доступ вільний до них 9. Блокуєш коробку передач з салону і зі сторони мотора (є хороші засоби) 10. Вшиваєш наметрво старенький телефон з автопідзарядкою і виводиш зовнішню антену, в разі потреби визначиш машину в радіусі 3х метрів (є послуга по 1 грн за раз) 11. Проводку кидаєш всю одним кольором і додатково плутаєш її. 12. Бензонасос в багажнику закриваєш додатковим замком, щоб додаткову проводку не кинули для того щоб завести примусово. Все, ця машина або поїде через 3 години, або евакуатором ))))))))))))))))))))))))) За щось подібне спитаю в хлопців чи поставлять тобі (про піропатрон якщо ти це маєш на увазі)
сподобались коментарі - приїдуть пожежники і розвалять машину А по суті згоден з Кіндером - такі машини не крадуть, є ризик попасти в більші гроші ніж вартість ЗЧ на ремонт машини щоб доїхати до місця розборки. Я не про чиюсь конкретну машину, я про загальний стан 20-річних автомобілів в наших широтах. Моя скірочка ночує надворі.
Згоден! а від кирпича в лобовому навіть супутниковасигналізація не допоможе Саме тому "нековиряв" заводський ЦЗ на реношці (сигналки немаю лише ЦЗ від брилка-ключа), зато на Г2 стоїть сигналка зі зворотнІм зв"язком з радіусом дії близько 1км (по прямій в полі) доводчиком вікон, автопостановкою на охорону та блокуванням запалення та насосу (Г2 для душі, а душу чіпати неможна). Для комфорту достатньо і простого ЦЗ з дистанційним приводом, а щоб не вкрали ставиться кінцевикок на насос чи запалення в попільничку, який розмикатиме контур при відкритій (чи закритій) попільничці - зроду ніхто нездогадається!
До основного ЦЗ потрібно доставити якусь просту сигналку з датчиком удару щоб кричала коли хтось стукне. Нещодавно в брата так на тойоті розбили скло задньої дверки біля хати, а побачив він тільки через 2 год. коли вийшов на вулицю. сигналки не було тільки ЦЗ. Сигналка це захист від дурнів, для профі це не перешкода.
Я в першу чергу, як сідаю в будь-яке авто і бачу відкриту попільничку, то закриваю її Хіба навпаки зробити - щоб поїхати, треба відкрити, тоді навіть не кожен злодій здогадається відразу де і що відкривати
ось натрапив на хороший сайт, тут багато корисного є щоб почитати і ось який варіант "протиугонки", на майбутнє пропоную собі встановити www.elektrik-avto.ru/publ/signalizacija_iz_mobilnika_svoimi_rukami/1-1-0-98