Автостоянки у Львові

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Arbalet, 11 лип 2013.

1. Arbalet

Arbalet Початківець

VW
    Буду у Львові. Хотілося б поставити авто на декілька днів на нормальну стоянку, щоб не сіпатися, коли десь увечері :cool: каву буду пити. Порадьте, у районі пл.Соборна, початок вул. Левицького, просп.Шевченко. :hi: Вдячний!

2. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Взагалі-то в цьому районі зі стоянками складно, в основному всі тримають авто під домом, це місце з досить щільною забудовою (стара частина міста, де колись їздили карети), і знайти там повноцінний паркінг, який розуміють під словом "стоянка" нереально, їх просто немає. Найближче, що прийшло на думку це на вул.Тершаковців навпроти Євроготелю

Можливо, хтось із колег підкаже ще якісь варіанти.

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    вул.Валова
    Правда це не стоянка, а платна парковка. А стоянок в центрі міста нема.

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    на вул. Тершаковців місця не знайдеш

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Парковка є на вул. Гнатюка (навпроти залізничних кас), також на вул. Січових стрільців. Тобто, проїздивши там кола 3-4 - можна знайти собі місце ;)

6. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Я мав на увазі не саму вулицю, а цю площадку, там ніби була стоянка

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я теж про неї. На тій стоянці місць нема

8. skasio88

skasio88 Початківець

VW Golf
    На короленка ще є справа в низу де мойка

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Там місця є, 11 грн за добу. Але це трохи далі, ніж запитував автор теми.

10. Arbalet

Arbalet Початківець

VW
    Спасибі всім! Як повернуся, відпишусь де ставив. Та мені хоч Короленка, головне подалі від трамваїв)))).

11. Arbalet

Arbalet Початківець

VW
    Відписуюсь. Приїхали в суботу. Припаркувався на вул.Зеленій (початок, на повороті). Як раз стояли ДАЇ. До речі, скажіть, що там порушується, бо тормозили майже всіх підряд. Не пропускаєш трамвай - перешкода справа? Але впихнувся та пошкандибав до готелю. Потім, пізніше, коли вшпарив дощ, все ж перапаркувався по вул.Левицького - нормально, простояв до неділі. Спеціально нічого не шукав, бо, як я розумію, по Львову необхідно пересуватися тихо і швидко, по порушення може бути на кожному кроці.))) Спасибі всім відписувачам! Погода не перешкодила вкотре пересвідчитись що Львів - супермісто. Як сказав пан Роман (священик, Торонто, познайомились під Вірменським собором), Київ - то бізнес, америка. А Львів - то Європа, з душею. Цілком погоджуся. Щасти!

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)