Буду у Львові. Хотілося б поставити авто на декілька днів на нормальну стоянку, щоб не сіпатися, коли десь увечері каву буду пити. Порадьте, у районі пл.Соборна, початок вул. Левицького, просп.Шевченко. Вдячний!
Взагалі-то в цьому районі зі стоянками складно, в основному всі тримають авто під домом, це місце з досить щільною забудовою (стара частина міста, де колись їздили карети), і знайти там повноцінний паркінг, який розуміють під словом "стоянка" нереально, їх просто немає. Найближче, що прийшло на думку це на вул.Тершаковців навпроти Євроготелю Можливо, хтось із колег підкаже ще якісь варіанти.
Парковка є на вул. Гнатюка (навпроти залізничних кас), також на вул. Січових стрільців. Тобто, проїздивши там кола 3-4 - можна знайти собі місце
Спасибі всім! Як повернуся, відпишусь де ставив. Та мені хоч Короленка, головне подалі від трамваїв)))).
Відписуюсь. Приїхали в суботу. Припаркувався на вул.Зеленій (початок, на повороті). Як раз стояли ДАЇ. До речі, скажіть, що там порушується, бо тормозили майже всіх підряд. Не пропускаєш трамвай - перешкода справа? Але впихнувся та пошкандибав до готелю. Потім, пізніше, коли вшпарив дощ, все ж перапаркувався по вул.Левицького - нормально, простояв до неділі. Спеціально нічого не шукав, бо, як я розумію, по Львову необхідно пересуватися тихо і швидко, по порушення може бути на кожному кроці.))) Спасибі всім відписувачам! Погода не перешкодила вкотре пересвідчитись що Львів - супермісто. Як сказав пан Роман (священик, Торонто, познайомились під Вірменським собором), Київ - то бізнес, америка. А Львів - то Європа, з душею. Цілком погоджуся. Щасти!