Автозаправка

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем nzgans, 19 січ 2014.

1. nzgans

nzgans Початківець

Volkswagen Passat b4 1.8
    Хочу зробити опитуваннчя , хто де заправляється ? ( Назва заправки ,адресса та відгук ) . дякую

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    1. Окко, вул.Наукова 2А, один позитив, і жодного негативу.
    2. Сокар, вул. Залізнична. теж позитивно.
    3. Окко, вул.Єрошенка, все супер.

3. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    а я на Jet завалююсь завжди у п"ятницю ввечері - на відміну у всіх інших, які у цей час піднімають ціни, джет їх навпаки опускає. Супер плюс (98) позавчора заливав за 1,489 за літр.. У львові литиму тільки на Shell..

4. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    окко біля Шувару

5. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Певний час заправлявся на ОККО на з'їзді з сихівського мосту біля Шувару. Як відкрились то на 100 грн виїжджав 105-110 км. Потім почалось 85, навіть до 90 не доходило. На роботу їжджу в сторону Рясне по обїзній і там також відкрилась ОККО. Аналогічна ситуація... Лише АНП за Рясне Руська вже роки 2 не заливає те за що заплатив. Ось такий в мене бензостаж. У Львові перепробував досить багато заправок, та росхід кожен раз різний, хоча їжджу завжди по одній дорозі.

6. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    ШЕЛЛ ШЕЛЛ ШЕЛЛ !

7. nzgans

nzgans Початківець

Volkswagen Passat b4 1.8
    Для чого написав це опитування , Також заправлявся на Окко зараз замітив що на 10л виїжджаю 78-80 км . Після цього поїхав заправився на Socar по дорозі на на Сокільники і був здивований , на 10 л проїхав по місту порядка 113 км ,. Якість бензину відмінна , хто буде проїжати раджу заправитись та спробувати !

8. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    а які у кого відгуки про спиртовий бензин на анп?

9. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    1. ОККО на Науковій
    2. ОККО біля Шувару
    3. ОККО за Солонкою
    4. ОККО в Трускавці
    5. Shell в Деревачі
    Загалом всі добрі, але на Науковій персонал не подобається, одного разу мав пригоду із загубленим корком бензобаку.

10. orl8

orl8 Початківець

VW Golf 2
    Дизель на ОККО без варіантів.

11. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    в мене по місту (центр) розхід реальний 5.1 автомат...проти окко негатив не скажу,погана бенза ніколи не попадалась

12. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Сокар, кульпаркывська
    Сокар, залізнична
    ОККО, 700-річчя

на Сокарі працює двигун рівніше і тяги більше. НА ОККО гімно попадається тільки на заправках по області. у львові ще не попадалось "відверте" лайно.

13. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Sebastian del Maar, навіщо ти пишеш в цій темі ? Інтернет баєц і мастєр 1000000 поста

14. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    шелл у львові ж є !!

15. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    [OFF]а що ти маэш до того ШЕЛу ? ти живеш за кордоном і заправляэшся там же. от і пиши на місцевих форумах про місцеву заправку. І хай мене забанять, але вже задовбав мене цей вічний спам та флуд. Бартер у німецькому пиві і листи щастя на ім'я вигаданих американців. "Пишу аби писати". дякую за увагу[/OFF]

16. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    [OFF]
    Чоловіче, аналогічно яке відношення має твій ВАЗ до форума VW? Чи ти думаш, що поставивши собі анімовану аватарку кота (дуже по чоловічому) ти станеш мега крутим перцем? Якщо тебе хтось задовбав - або пиши ПП і з"ясовуй стосунки в приваті або забанся сам! Те що пише, що я з села в якому народився Гітлер - ще не означає, що я справді звідти і взагалі, тебе жаба тисне?? Якщо та - то аватарка в тебе не та![/OFF]

17. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Чувак, не рухай Кота, то нормальний чел, який раніше був на VW, люди його особисто знають, він часто є на зїздах. а от ти є невідомий нікому вискочка

• Подобається Подобається x 1
  18. nzgans

nzgans Початківець

Volkswagen Passat b4 1.8
    Я рахую , що нічого тут такого несталось , що він написав що рекомендує Шелл , про шелл чув і крім його відгуку бензин там вроді хороший , просто по місту в нас його ніде вроді немає . До того всього тут кожен висловлює свою думку , форум відкритий для всіх ,нікого не захищаю, але давайте небудемо на кожного наїжати коли комусь несподобався чийсь коментар !! . Рахую так буде саме краще !

19. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    вам стало легше від того, що ви дізнались :

?

20. nzgans

nzgans Початківець

Volkswagen Passat b4 1.8
    На рахунок Jet заправки мені всерівно в нас їх немає, а на рахунок Шелл чув неодноразово . Мені також багато в яких темах неподобаються відповіді і я їх рахую дурними , але кожен з нас мисле по свому , тому давайте небудемо зациклюватись на відповіді кожного одноклубника. Тому що як захотіти то можна завжди до чогось придертись !.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)