Маю вихідний тиждень в кінці серпня. Виникло бажання прокататися на моря. Питання: Азовське - Геніческ чи Чорне - Затока. Які там ціни і сервіс? Хто був, відгукуйтеся!
Був в Затоці минулого року досить сподобалося.Точніше не в Затоці а перед затокою якщо їхати з Одеси станція Солнечная. Проживання знайшли досить дешево за 55 грн. правда душ на вулиці і кухня одна на 3 кімнати. море досить чисте як для того району. Поїсти можна було досить дешево багато кафешок пропонувли комплексні обіди.Пляжі прибирають є велика кіфлькість розваг
Чорне полюбому! Але не Затока, а Крим! Правда Крим недешевий. Просто самі одесити у Крим їздять, мабуть вони щось знають! Але якщо навіть вибирати Затока(я там правда ні разу не був) і Азовське море, то вибрав би мабуть таки чорне море. по температура в Азовському зараз +28+29 градусів, а то говорить про те, що буде замор риби, й у морі краще тоді зовсім краще не купатися!
Дам гарну пораду), у цьому році був в Криму, від Євпаторії 25км на Захід, селище Мирний, поряд селище Поповка, там проводять всім відомий Казантіп. Так от в Мирному ми знімали двокімнатну квартиру за 250грн, в квартирі 7ліжок, гаряча/холодна вода, холодильник, і повністю укомплектована кухня, телевізор. Можна також знімати кімнату в будиночку але без харчування 50грн, +харчування 2разове+-70грн. Море шикарне, пляжі чисті і пісчані, ціни на продукти, ну трішки більші як у нас.. але для курорта, то навіть дуууже доступні. Поруч базар, куча магазинів.
був біля того Мірного в м.Новоозерне. їздили в мірний на пляж(10хв машиною).жили в хаті 2 кімнатній а-ля совок за 160грн в добу.в магазинах ціни низькі .вода і пляж дуже класні і чисті, але тінька нема зовсім. того обовязкові тенти, парасольки і т.д. дуже сподобалось. недолік - далеко їхати до "достопрімічательностей криму"
Майже вирішили, їду в Кам'янське. Між Азовським і Чорним морем - 30км, і вроді як Крим. Арбатська коса зразу, Сиваш - рибалка. Дорога в одну сторону - 1250км, проживання зараз - 40грн/чол + харчування по домовленості з господарями. До Судака - 90км.
Їхай на Західний берег криму (чорноморський район), там ціни значно приємніші, ніж у всьому іншому Криму. Відпочивав там минулого року, тепер якби їхав, то тільки туди
Приїхав з Евпаторії вода 30 пісок 50 жара 37. Вологість майже як у Львові . Був там вже 3 раз і чомусь тільки тепер зрозумів що в нас краще. А найбільше задовбало те що одні москалі там. І відчуття ніби ти в Росію приїхав, я ніколи не був расистом але тепер мені не подобається що мало хто тебе розуміє на рідній землі. І ще в малої другий рік підряд саме там висипає прищами. Чи то пітничка, чи то від води, чи відповітря. Думаю що більше туда не поїду.
А що негри? Ті які приїхали до нас на навчання/роботу по програмах обміну - вчать мову, історію, культуру і традиції. . . І стараються їх враховувати і говорити держ. мовою. На відміну від перших, які десятилітями тут живуть і їм те все пофіг, а приїжджим це все взагалі нафіг надо, вони вважають, що АРК їхня територія і що на нас мож не зважати. ІМХО.
Там весь Крим тебе не розуміє на наішій державній мові.Там одні чурбани, росіяни і татари) А висипати може від того, що дитину варто щодня після моря купати в чистій(перевареній) воді,бо з під крану у них біжить не вода, і багато малих дітей не переносять теплої цвітучої морської води.
ЙурКь вырожайся нормально или слова подбирай будь добр,я же не говорю что запад бенедеры и рагули,так и ты постарайся подбирать слова! а если не знаешь то не пиши и меньше понтов,да и многих это касается!
Пiдтримую!!! Пацани, Ви сайт i тему попутали...... По темi: Зараз вiдпочиваю в Затоцi. Отстой.....бiльше не поiду....
Без образ чого ви такі затяті і не можете вивчити мову країни в якій живете, пєте, гуляєте і сра..те, а перед москалями готові їм в дупу залізти. Вон вже в санаторії запрошуєте за наші податки, дітей з Москви на відпочинок. Які ви добрі до них а про наших дітей забули.
тай ездий в карпаты за гранку,если тебя кто то не понял то такое бывает,так же как у во Львове понимают странно потому что русскоязычный,хреновенькое воспитание скажу! вот отсюда непониманте и рагулизм и национализм появляется!
А ти взагалі якийсь підозрілий тіп. авто(volkswagen) немаєш і сам не тутешній. здається мені шо ти один з тих шо працюють в неті сидячи на форумах і сварячись на політичні теми бабки заробляють. а то шо москалів багато в криму то факт. і не треба путати москалів(рускіх шовіністів) з нормальним російсько-мовним населенням, серед якого майже всі норм люди!!!