Таке явище останніми роками відійшло, але зараз де жавю 90-х, вже на кожному кроці продають сигарети, це як індикатор мабудь що в нас проблеми з економікою і взагалі з ціноутворенням, колись ми возили в Польщу тепер до нас возять Білоруси, Молдова, Московити. Смисл від підняття ціни якщо купляють менше, а кордон дирявий, куди дійдем з такою політикою і економікою?
Бойкотувати таке... Якщо я палю цигарки вартістю в 27 грн/пачку, то за скільки мені їх може запропонувати "бабка"?!? 23грн? 22грн? Не думаю, що дешевше. Я вже якось спроможний буду знайти зайвих 4-5грн, щоб купити якіснішу отруту...
Не всі такі свідомі, нажаль. Просто в нас якось неправильно до питання підходять ціни рівняють до Європи а зарплати до Африки і то напевно там вже більша середня зарплати
кидайте курити я на новий рік кинув - за 2 міс вже буде 7 років як не палю ))) в грудях легше ) * і пройти \ пробігти більшу відстань можна для здоровя
А потім плачемо чому так погано жити, пенсії малі і т.д., а через контрабанду як мінімум 2 млрд. грн не доотримує бюджет, а це зауважте не одна нова школа чи садочок, чи сотні тисяч пенсій
нажаль, не всі такі свідомі і мають силу волі, та й вартість сигарет не є показником для того щоб позбутися цієї звички, якщо є дешевші замінники.