"Бабки" з сигаретами - читаєм контрабанда

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ора, 26 жов 2015.

1. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    Таке явище останніми роками відійшло, але зараз де жавю 90-х, вже на кожному кроці продають сигарети, це як індикатор мабудь що в нас проблеми з економікою і взагалі з ціноутворенням, колись ми возили в Польщу тепер до нас возять Білоруси, Молдова, Московити. Смисл від підняття ціни якщо купляють менше, а кордон дирявий, куди дійдем з такою політикою і економікою?

2. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Бойкотувати таке... Якщо я палю цигарки вартістю в 27 грн/пачку, то за скільки мені їх може запропонувати "бабка"?!? 23грн? 22грн? Не думаю, що дешевше. Я вже якось спроможний буду знайти зайвих 4-5грн, щоб купити якіснішу отруту... :pardon:

3. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    Не всі такі свідомі, нажаль. Просто в нас якось неправильно до питання підходять ціни рівняють до Європи а зарплати до Африки і то напевно там вже більша середня зарплати

• Подобається Подобається x 2
  4. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    За останні роки не зустрічав бабок з дешевшими сигаретами, хіба - дорощі.

5. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    кидайте курити :) я на новий рік кинув - за 2 міс вже буде 7 років як не палю ))) в грудях легше )

* і пройти \ пробігти більшу відстань можна для здоровя

• Подобається Подобається x 1
  6. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    А мені Білоруські подобаються, певно там є тютюн!
    Останній раз привозили NZ Gold super slims.

7. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    А потім плачемо чому так погано жити, пенсії малі і т.д., а через контрабанду як мінімум 2 млрд. грн не доотримує бюджет, а це зауважте не одна нова школа чи садочок, чи сотні тисяч пенсій

8. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    нажаль, не всі такі свідомі і мають силу волі, та й вартість сигарет не є показником для того щоб позбутися цієї звички, якщо є дешевші замінники.

9. sokura182

sokura182 Початківець

G2
    Були б ще гарантії, що ці гроші дійсно підуть на школи і садочки, а не будуть розпиляні

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)