Байки і приколи

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем MARTINI, 28 чер 2006.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Тут пропоную ділитися смішними ситуаціями , які довелося пережити на дорогах. Почну перший :)

Виїзжаю вночі з 700-річчя на Пр.Свободи і тільки коли проїзжаю оперний театр, згадую, що 1 година ночі - це уже субота, а в суботу по центру їздити не можна. Але думаю, фігня, які тут даішники в 1 ночі, їду далі. Під"їзжаючи метрів 60 до першого перехрестя (біля пам Шевченку), бачу що по обидва боки вулиці під світлофорами на тротуарах стоїть по менту з полосатою ложкою. От , думаю , попав на 10 грн.

Нащастя перед мною у трьох рядах їде три таксі. На світлофорі червоне світло, яке , як я здогадуюсь, ось ось зміниться на жовте і зелене. Я знаю, що таксистів даішники в центрі практичо не тормозять, а отже я єдиний кандидат на 10 грн. Відтак , я не довго думаючи займаю середній ряд. Чим ближче я під"їзжаю до світлофора, тим чіткіше бачу, як спостерігають за мною і горять очі обох даішників, бачу як один киває в мій бік і щось кричить через дорогу свому колезі. Таксівки переді мною приторможують (червоне світло) , але до кінця не зупиняючись продовжують рух бо загорається зелене. Лівий даішник щось активно починає жестикулювати правому і сам вже майже готовий кидатися з тротуару на дорогу, але я маніпулюючи газом і тормозом весь час намагаюся триматися ніби не в полі його зору, а за лівою таксівкою. Якщо махне паличкою, то логічно, що зупиниться саме лівий таксист, а не я :) тому він не махає, а чекає, коли нарешті я відкриюся і він зможе махнути мені. Така сама ситуація у правого даішника. І тут на моє щастя середній таксист виривається вперед, а за ним і я, повністю позбавивши інспектора надії на заробіток. Вже у дзеркало я побачив як поліцаї розчаровано розводять руками.

Все описане відбувалося секунд 5 , але було досить насичено і дуже смішно виглядало :) Ось, може комусь згодиться на практиці :)

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Відповідь: Байки і приколи

Клёво, але даїшники мають властивість (не за правилами) дивитися тобі в очі і вказуючи саме на твій капот тормознути будь кого, для них це не проблема, думаю в твоїй ситуації вони були або ліниві або лахами, бо зажрані навіть би вийшли на серед дороги і стали перед твоїм авто :mrgreen:

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Які нафік очі, як то ніч, фари світять, він моїх очей не бачить , а я в його очі дивитися зовсім не зобов"язаний :) Не бачив я його!

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Бачив не бачив :twisted:
    Він може дризґнути своїм свистком і ти зобов*язаний звернути на нього увагу, він тиць палкою тобі в напрямок шиби або вийде прямо на тебе під бампер, який ти закліпав і зупинить, знічить вони ліниві були.

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Якщо би треба було тебе зупинити, він би вийшов на дорогу, свиснув в свистало і підняв би вертикально над собою патик, що означало би "рух припинено" - тоді всі, хто є на дорозі, повинні зупинитися і чекати подальших вказівок. Далі він показує патиком на ту машину, яку хоче тормознути, ним же показує на місце, куди вона повинна підїхати і зупинитися. Коли всі стоять, вибрана машина стає на узбіччя, і тільки після патикового сигналу інспектора всі інші можуть продовжити рух. Такі є правила, так це завжди роблять в Києві навіть на 4 - рядках.

Хоча, в мене підозра, що львівські даїшники їх просто не знають - в мене 3 рази за останній рік були зупинки, де я розповідав тим ... чому вони не праві, і вони в мене вчилися.

6. Cubano

Cubano Початківець

Passat 2.0 tdi DSG + LT35 2.5sdi

Їду якось На ЛТ, дзвоню одній клієнтці Оксані, сексапільній дівасі, її фірма має вічну заборгованість мені, тобто гроші віддають, але завжди якийсь залишок є.
    -Оксана, привіт!
    -О, привіт, ти мені снився, ніби я тобі дала тисячу.
    -Тисячу раз? - питаю.
    -Нє, тисячу гривень.
    -О, слава богу, бо тисячу раз мабуть би не витримав би. - І чуть не сповз під руля від ржачки.

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Ага, ага, а дівчині як в тому анегдоті чуть заправочний шланг з рук не випав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

в якому?

9. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

А я взагалі таку страшну шнягу вигнав, поставив собі під капот таку штуку як в мінтів типу гучномовиць а в салоні своєрідний мікрофон, їздив і гнав собі жорстоко, наприклад їду по городоцьків і машини сунуть а я : колона, колона прийміть в право ї всі відвалюють в право, але все скінчилося трагічно мене впіймали міліція, і забрала гроші. Але взагалі було весело.

10. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

доречі я ту страшну штуку ще маю в гаражі , як що хтось хоче можу дани поганяти.

11. alleinwolf

alleinwolf Початківець

vw jettaII 1.8 16V 1988

ну, то дозвольте й мені поділитись!

Їдемо рік 1998 (молоді ще були!) 6 чи 7 чоловік у одному 2140-му москвичі з зимової мандрівки горами у районі Осмолоди. Рюкзаків відповідно, повний багажник і в салоні на колінах і під ногами...я сиджу поряд з шофером і мій рюкзак у мене під ногами...У якомусь селі по нашій смузі суне старенька бабця з возиком сіна. Вздрівши нас, починає метатися дорогою то туди, то сюди! шофер гальмує, нас несе кудись вбік, добре, що "кювета" не було!! Гума лиса, машина стара...Стали ми ... До газдівського паркана (зліва) сантиметрів 40--дверка відкрилася трохи, але не вилізеш! Шофер на нервах просовує в щілину голову і матюкає бабку! я, думаючи, що щось треба кинути під колеса, бо буксуватимемо, витягаю сокиру з рюкзака, виходжу.. Уявіть з точки зору бабки: один матюкає, другий вилазить з сокирою... газди визирали з-за парканів. очікуючи кривавого шоу....ми, ж підкинувш нарубаних кісточок( ой, сорі! паличок) поперли далі...

До речі, маю в Осмолоді файних знайомих, можу порекомендувати!

12. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

До речі, маю в Осмолоді файних знайомих, можу порекомендувати!

Намалюй карту як туди попасти!

13. alleinwolf

alleinwolf Початківець

vw jettaII 1.8 16V 1988

Попасти просто:
    Калуш-Рожнятів-Перегінськ-Осмолода, докладніше то справді по карті.
    Там немає якогось супер-курорту, прост чарівна незаймана (майже) природа, а файні знайомі--мій однокласник Вітя Худяк, та його дружина Юля, про них і їх садибу читайте http://www.karpaty.info/ua/uk/if/rn/osmoloda/houses/arnika/

14. Sergio

Sergio Початківець

VW Passat CL 1.8 1992

alleinwolf,

ти що родом з Калуша???!!! Якщо так, вітаю, земляче!!!

15. alleinwolf

alleinwolf Початківець

vw jettaII 1.8 16V 1988

та я родом з Закарпаття, а підростав у Калуші, 6-ту школу закінчував....

16. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Трохи про Футбол (сорі, що не в тему):
    а ось ретельно назбирані за час Germany-2006 перли теле- і радіокоментаторів. Прошу любить і жаловать:
    Гравці Еквадору здебільшого високі.
    Принаймні зовні *
    А Кальєдес відверто стоїть!
    * Знову загострення у команди Еквадору *
    Тренер полегшено здихає *
    Усі пролетіли повз м'яч *
    Він палить цигарку, це його звична звичка *
    Він вірить у силу свого удару, який він продемонстрував вісім років тому * Мендес на фланзі загрався * Загрався, відверто загрався мексиканський нападник *
    Дивіться, що робить Паулета! Та ні, нічого він не робить. *
    От залетить у ворота щось таке неймовірне - і кусай собі потім лікті! * Ось я бачу, як хорватський тренер підходить до лінії, розмахує руками, підбадьорює своїх гравців, заводить їх... *
    І іспанці придбали це молоде дарування за 25 млн. євро! *
    Він намагається знайти Зідана, але не знаходить! *
    Свіжу кров зараз випускає на поле тренер збірної Англії *
    Англійський нападник обігрує свого партнера *
    М'яч зависає над штрафним майданчиком *
    Досвідчений оборонець *
    Ван Пірсі трошки перебрав, звичайно *
    А ван Ністелрой не зовсім цілий і здоровий пішов з поля *
    Голандія грає на відбій. Оригінально! *
    Там португальці будуть розігрувати суперників *
    Джеральдіно слідкує за правим флангом. Погано слідкує! *
    Хочу повтору! *
    Дзамбротта шукає себе на полі. *
    Ну що ж це за подача на 87й хвилині? * А чи не міг би Якінта впасти? Міг би, але мужик!
    * Суперник щільно скупчився в середині свого штрафного майданчика * Швидше треба грати, а голова вже не думає *
    Знову зараз арбітр буде показувати своє відношення * І туди він бив куди хотів. *
    Фантастика! Шевченко з мячем! *
    Дуже близько до голу, але не взяття воріт. *
    Мяч увійшов у ворота поляків. *
    Захисник обхопив його на ногу. Ну, таке теж іноді практикується... * Прорізали свого нападника *
    Воробей не доганяється *
    І вони будуть бити і бити, аж поки не просвистить цей дон Карлос Сімон * Хоча це ще не вечір... Але вже вечоріє потихеньку в Мюнхені... *
    І пробив Ларсен невідомо куди. Хоча відомо куди - повз ворота! * Боровскі повільно в'їхав у Хенсона. *
    Всі шукають Маркеса - хай він щось вигадує! *
    Пробивав Боргетті. Навчили його! *
    Ніг зараз не вистарчило в Ернана Креспо. * Снайдер поліз у кут. * Мабуть у Снайдера права нога цікавіша *
    А всі інші тільки по великих святах ходять в атаку *
    Максимально заклопотане обличчя ви спостерігаєте *
    Пострибали високі швейцарські хлопці *
    Тимощук не має кому віддавати! Ващуку віддає! *
    Не можна сказати, що швейцарці так вже грубо хамлять...
    * Ганська контратака вмирає *
    Пролітає мяч... так як і вся збірна...
    * Стоячи ми не обіграємо Італію аж ніяк! *
    Гаттузо навіть без руки повернеться в бій...
    * Гаттузо може навіть накричати на Тотті - свяченну корову свадри адзури *
    Мяч стрибає по полю і перестрибує через Олега Гусєва
    * Роналдіньйо переважно посміхається і грає під тиском *
    Дісталося юній зірочці *
    Захист леверкузенців - це було просто "обійняти і плакати" *
    Якусь таку тягучу субстанцію створили французькі захисники *
    Робіньйо ще за паспортом не має права нічого казати Макіале *
    Несвіжим виглядає Кафу *
    Де був Роберто Карлос? Чим він там займався? *
    Кака врізається в рекламний щит, але не здається *
    Дивіться до чого довів Роберто Карлос цього бідолашного вусатого дядечка! *
    Зідан обігрує Коштінью наче стоячого *
    Там ще був фактор Бартеза в воротах *
    Зідан і в повітрі Зідан. Не вірите - спитайте в бразильців
    * Пас на вільного Луїша Фігу, який тут же став невільним і зняв труси з Патріка Вієра *
    Рональду проходить одного, іншого... а ось іншого і не проходить... *
    І тиснути, тиснути, аж поки там вся команда з мячем не влізе у ворота * Караван іде, собака гавкає... *
    Вже починають німці підсвідомо святкувати *
    Ось і рефері допомагає італійцям у відборі мяча *
    Гаттузо показує, що він не лише хоробре серце з налитими кровю очима... *
    Пірло через Гаттузо на Канаварро (це майже тролейбусний маршрут - примітка моя *
    Там же не я в захисті збірної Італії, там Канаварро! *
    Ось уже Вієра показує дива техніки, але дуже швидко вони закінчуються * Проблеми у збірної Франції... Ой, проблеми у збірної Франції! Зараз, дорогі друзі, ви це зрозумієте! *
    Тьєрі Анрі довів, що можна обходити суперників один один, по черзі, одразу ж! *
    Коротко стрижений Дель П`єро проти дуже коротко стриженого Фаб`єна Бартеза *
    Ось Франц Бекенбауер. Але він не знає, що ми дивимось футбол і футболіємо разом з Київстар!

17. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Ще минулого року така штукенція не була заборонена законом. В нас забороненими є світлові сигнали. Яку вони статтю пригадали при відбиранні коштів? :roll:

18. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Нафіга ти її зняв???
    На нічні квести дуже би підходила, особливо в ситуації коли організатори розказували умови гри, можзна було б сидячи з машини у Флая перепитувати те що не почули з машини, а-бу-га-га, вот би народ тішився :mrgreen:

19. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

А мене мінтиська штрафанули, коли я їхню октавію натянув на трасі по суцільній лінії і ше й до того на мості. :mrgreen:

Казали - "ви нас ображаєте".
    :twisted:
    Попутав мене біс - ззаду подумав шо то просто охорона якась - дві мигалки сині були.:shock:

Образа пропала за 20 гривень.:-D

20. Fly

Fly Active Member

Topol - гонщег:))) Ти шось після того яку білим фламастером гуму розкрасив то зовсім страх втратив:))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)