Відповідь: Без машин і алкоголю Гольф2 це класика, що не скажеш про Гольф 3/4/5. Хоча мені подобається Джетта2. З багажника не смердить як в гольфі.
Відповідь: Без машин і алкоголю Ой ЮРІЙ будеш ти покараний силами неземними за слова твої неправдиві. Зрозумій одне заблудший чоловіче не все нове є краще ніж старе. Ось тому і стверджую що гольф 2 це вершина людської еволюції А гольф 3 4 5 це лиш незграбні намагання переплюнути гольф 2 О ТАК БЛЯ....
Відповідь: Без машин і алкоголю Усі машини на світі - це тільки невдалі варіації Гальфа двойки!!! Найбільш вдалими є Скіроки і Пасцати. Тому ріспект всім власникам VW.8)
Відповідь: Без машин і алкоголю ой викрутився, а ще Сеати є хорошими Фольцвагенами, що скажеш? викручуйся :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Без машин і алкоголю Блаженні ті машини, де хоть шось є від VW! Вони зразу облагороджуються, стають справжньою вершиною досконалості!:-D
Відповідь: Без машин і алкоголю Ауді має підскакувати від радості, що в мене і в Тревела чотири кольца на моторі намальовані! Вони мають пишатися! 8) :mrgreen:
Відповідь: балачки про гольфів Мені здається, що там в VW просто пруться. 1-ка по дизайну не дуже, а 2-ка - супер, 3-ка - так собі, 4-ка - супер, 5- ка - знов так собі
Відповідь: балачки про гольфів Але! Якщо порівнювати всі модифікації з іншими машинами (не VW) - то одразу відчувається грація ліній і витонченість всіх VW!!!
Відповідь: балачки про гольфів а ти подумай і скажи чи буде трійка/четвірка і п*ятка такою ж класикою як жук і двійка? на мою думку найбільш вдалі форми і ергономіка тих років. це класика.
Відповідь: балачки про гольфів Однозначно буде! З часом всі машини зіржавіють, а нові втратять технології виготовлення (такі передові як має ВВ). І залишаться на дорозі тільки класика - тобто тілько Фолькси!8)
Відповідь: балачки про гольфів та блін я не про то... я про ото що Жук перший в модефікаціях, Гольф2/Джетта2/Пасат3 на мою думку найбільш вдалі за ергономікою, формами і дизайном моделі, вони будуть найбільш класичні і облюбовані. не в образу іншим власникам модельного ряду