Барабашка , жахливий власник чи "як це сталося"...

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем VWDRIVER, 18 лют 2010.

1. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

VW CADDY MAXI GTD 2012 180bhp
    Двічі = це вже не зпроста...
    У батька є машина VW PASSAT B2, яка вже в сім'ї експлуатується 13 з хвостиком років і до останнього часу такого не було...."Короче"...
    Перша історія...
    В кінці осені батько загнав до знайомого "моториста" замінити прокладки і ролик...Коли ми прийшли забирати машину, почав буксувати привод стартера(бендикс), але раніше не спостерігалося, завели з "толкача" машину, все нормально робить,крім стартера, загнали назад і залізли під машину і жах... Стартер тримався якимось чудом аж на 1 болту...де зникли ще 2 ми не знаємо...Але останній раз батько сам міняв щітки і закручув все на совість...
    Друга історія...
    Цей вівторок...Батько звонить і говорить , що треба поїхати і купити диск щеплення і підшипник до нього, бо не вмикаються взагалі передачі...
    Середу я повинен був це купити, але вранці машину затянули до знайомого...ввечері подзвонили і сказали , що все зробили...Чому не працювало? Тому що коробка відійшла так що вижимаючи щеплення, щеплення немогло ввімкнутися так як не доставав диск до корзини...
    Де ділися болти з коробки і як вона трималася на одній подушці...Але знову сплило в пам'яті випадок із стартером...
    Питання: в когось подібне було???

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Які прокладки і який ролик мінялися?
    Доречі стартер кріпиться 3-ма болтами. 2 з них кріплять коробку до мотору. Тобто хтось знімав коробку і не затягнув болти. вот вони і повилазили

3. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

Тільки прокладка клап-кришки...і ролик ремня ГРМ... це не важливо, бо стартер поставили і болтами закрутили ще в листопаді місяці, коробку не трогали, а якщо і могли , то як машина ще 3 місяці їздила?! а машина ніколи майже не стоїть...але як коробка змогла відійти від сцепления, якщо до більшості болтів не долізеш...

Останнє редагування: 18 лют 2010
  4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Якщо вони не були затягнуті то так і відійшла. До чого тут долізеш/недолізеш
    Їздила на двох болтах якими стартер притянули

5. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    може бути в мене теж трабл був міняли мені направляючі на супортах поїздив 2 місяці і почало гриміти так що аж страшно було тормозити
    розкручую супорта а там жодного болта всі повилітати диво як я тормозив)))
    колодки взагалі ніц не тримало...супорт болтався в повітрі

6. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Якщо не направити болти на свої місця, то вони просто не закрутяться.
    Якщо я не помиляюсь, то один з них ще й фіксує передню подушку (принаймні на Golf2/Jetta2).
    Треба припіднімати мотор, щоб співпали отвори.

7. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я так зрозумів, що ви "наездники"! Як можна непочути удари в підкапотному просторі?????????????????????????? Причому тут "барабашка"????? Слідкуй за своїм сталевим конем і він буде тобі правдою служити!!!! Напевно ходової вже немає, раз нечути, що двигун відійшов від КПП!
    П.С. Я просто в шоку!!!
    П.п.с. В мене щось трошки стукнуло, брязнуло - вже заглядаю! Так можна і колеса находу погубити1 БАРАБАШКА ПОРОБИВ!!!!!!!!!!:nea::D. Ваше нехлюйство і безвідповідальність до своєї безпеки і оточуючих!!!!!!!!! Вибач за прямоту!

З якогось старого анекдота - миші з'їли

• Подобається Подобається x 1
  8. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

Звуки були тільки якщо батько пробував включити щеплення і було чутно металеве брязкання...= це по-перше, коробка трималася на полуосях і своїй подушці, до цього вона мінялася і знімалася більше 10 років тому, і до цих пір було нормально...по-третє, ну путаєте гольфи і пасати, в них двигуни і коробки по різному стоять і тому машина заводилася нормально працювала тільки на N передачі, бо щеплення не можна до кінця ввімкнути..

9. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

Такого в пасаті нема) тому що двигун по-іншому поставлений в просторі машинного відсіку...

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Достатньо одного болта не дотягнути - як можуть повилазити всі. ти замітив, що болти знаходяться в спеціальній фарбі-змазці. яка намертво фіксує того болта. Коли я міняв своє двигло - така ж штукенція повторилась з одним болтом. я його туда закручу проїду 100 км - дивлюсь знову він виліз на половину.
    Приїхав додому - повикручував. всадив в фарбу - затягнув і катаюсь до сьогоднішнього дня.

11. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Ще раз говорить про те, що "сів і поїхав"!!!!!!!!!!!:diablo:
    Чоловіче, інколи заглядай під автомобіль і прислуховуйся до його музики!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (без коментарів)

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    О_о Як то по іншому? На скільки я знаю то всюди він стоїть спереду поперечно і зліва коробка прикручена. Місця кріплень мотора ті самі що й голльфах, різняться тільки подушки/кронштейни.

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Є такий секрет - якщо перетягнути один з болтів кпп - всі інші з часом відкручуються а перетягнутий згодом зривається з різьби разом з кпп. В мене таке було 2 рази, причому один з них в дорозі на 2хх км Київ-Львів. Тому всі болти в машині повинні докручуватися з відповідними моментами. На жаль, наші срані майстри того не знають взагалі і все крутять на воко :sad: Хоч деколи і вгадують :)

14. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

Повторюся,але не путайте Гольф з Пасатом... Про гольф ви правильно написали, а компоновка в пасаті , як в тазике(ВАЗ, більш яскравого прикладу нема)...Двигун стоїть перпендикулярно як в Гольфі, хоч і однаковий...

Якщо ви уважно читали перший пост, то там сказано , що машина Батька і він на ній їздить, просто за 13,5 років або більше 600 000 км , таке трапилося вперше...

Дуже цікаво...я взагалі таке вперше чую...і може бути...корисна порада!

15. Doctor

Doctor Active Member

VW Passat GL 1.6 AEK 1995 був, Ford Mondeo 06р. 1.8 125 кс
    Клубна карта:
    000410
    ось це найкорисніша порада!!!!!

16. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    ота фіксація болтів називається контровкою, в літаках взагалі немає болтів, які б не контрилися.

найпростіша фарбою (клеєм): погано те, що деколи потім розкрутити взагалі нереально...

потім є ще пружинна шайба (гровер) доволі надійно, але має суттєві недоліки--дряпає фарбу, і т. д

третій-шплінт--(як на задньому колесі), але, до речі, в літаках шплінт не просто розгинається, а дуже специфічним чином його кінчики загинаються на гайку.Так, що навіть якщо зріже головку шплінта, то він не випаде...

самоконтрящі гайки теж нічого, але їх не ставлять в рухомі з"єднання.

можна ще дротом, якщо гайок (або болтів декілька)

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Тьфу, поняв. У вас в крокодилах двигуни стоять повздовжньо...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)