Всім привіт.Питання,навіщо зробили щоб бардачок закривався на ключ.Прохання щоб відповіді були адекватні,начнемо.....
Думаю, так: в тебе там щось є (доки, гроші, ніж і т.д.). Ти везеш когось, навіть попутчика, раптом треба тобі вийти (в туалет, на заправку...) і що? просити пасажира вийти? чи все виймати з бардачка? а так - закрив і все. Думаю якось так...
Я постійно як кудись їжджу - беру з собою незнайомих пасажирів, через інтернет... Ситуейшн такий, моя машина - мої правила, якщо я покидаю машину - всі виходять, я її закриваю і мені нас=ати! Щоб паритись закриванням речей в бардачку ?? Тупо, гєпа!
бо в бардачку в старих машинах зберігався БордБух + в старі часи поляки часто лупили вікна, щоб магнітолу сперти...
Саме для того щоб поляки не крали магнітоли, німці зробили замок на бардачок. Якщо вони били вікна, то виломати той бардачок пластмасовий це діло 10 секунд і безшумно, порівняно зі звуком розбитого вікна. Тупо... Навіщо в меблях ставлять замки на тумбочки, бари і т.д.? Я думаю відповідь елементарна і проста. ЩОБ ЗАКРИТИ те що немає попасти в руки або побачити інші люди окрім водія, і не треба видумувати якісь інші відповіді. А таких питань "чому" можна ставити тисячами...
У нас теж. Якщо є зброя в машині, то вона має бути НЕ на видному місці - бардачок в сам раз, навіть тупі америкоси до того додумались