трохи "вискочила" малесенька проблемка: близька людина дуже неакуратно закрила бордачок, ну і зламала направляючі штуки (не знаю, як вони точно називаються), які вилізають/ховаються при відкритті/закритті бордачка. (бордачок - річ, яку доводиться частенько відкривати). мабуть треба нові, так як навряд чи вдастся нормально (щоб трималося) поставити на суперклей старі поломані... хто чим може допомогти (порадою або краще "направляючими", віддати в добрі руки не тільки за усне дякую)???
та я не тільки ту штучку мав на увазі в когось купити, я взагалі пораду якусь чекав... мож якось іншим чином то можна було влаштувати...
а ти не пробував розібрати ту кришку і подивитись, подумати. може сам що сконструюєш. там нема нічого складного. похожі защьолки є в бардачку Москвіч АЗЛК 2140. пробуй. глянь. скинь фото розібраної панелі, так легше буде думати
Коли купив своє Венто то там взагалі був вирваний бардачок, попередній власник загубиб ключі і неміг відкрити от і викруткою всі патрахи в тому механізмі порозламував..... Тому механізмові ніякий суперклей вже б не допоміг, а за новий бардачом мені загнули 80 баксів..., після недовгих роздумів я на Радіо ринку кпив маленький но потужний магнітик, його вставив в кришку-в дирку де стояв старий запірний механізм - і то все замазав чорним (під колір панелі) силіконовим герметиком, а металеву пластинку прикрутив зверху ящика бардачка, також покрасив її в чорний колір. Получилося все супер, кришка бардачка тримається прекрасно, вигляд достойний, практично що заводське, тільки що на ключ не закривається.......
оки. сенкс. я на вихідних буду розбирати. думав, може поради будуть закупитися чимось, підготовити/знайти якісь там штуки (мало лі як - може хтось з таким стикався, тому і сотворив тему таку), для того, щоб після побаченого ще раз через тиждень панель не розбирати і не вставляти "нові" деталі...