як вмів так і намалював Пояснюю словами Як шо їхати зі львова то: 1 на кольці на право 2 проїжаємо епіцент і на ліво там є капличка і вивіска зимна вода 3 їдемо десь 1000 метрів з права буде сільська рада і поворот на ліво через міст поветраємо на ліво і їдемо через міст 4 проїжаємо церку вона буде з ліва їдемо далі і проїжаємо школу вона буде з права і тоді уважно дивимося буде поворот на право десь через метрів 500 від школи вїжаємо в той поворот і їдемо до кінця вулички 5 в кінці вулички на проїжаєм метрів 100 і там сервіс вул. Крипякевича 30 Є ше одни варіан ! 1 на кольці на право 2 проїжаємо епіцент і на ліво там є капличка і вивіска зимна вода 3 їдемо десь 1000 метрів з права буде сільська рада і поворот на ліво через міст поветраємо на ліво і їдемо через міст 4 їдемо по асвальту там буде поворот на право тобто на право пішов асваль вот по ньому і їдемо потім перед церквою поворот на право церква велечезна не помітити неможливо і тоді метрів 250 і ви вже на сервісі
Відповідь: План доїзду до сервісу Бейліса тобто Петра :grin:Класно! Нарешті я перший раз за сьогоднішній день улибнувся!!!:grin:
Відповідь: План доїзду до сервісу Бейліса тобто Петра Походу тобі треба розставити кілька табличнок зі стрілками. Я в тебе був, а коли другий раз туда їхав, то ледве знайшов, не кажучи вже про людей, які там не були
Відповідь: План доїзду до сервісу Бейліса тобто Петра І розкажіть, що там за майстер у вас появився? Звідки взяли, яка спеціалізація, взагалі шо вміє?
Відповідь: План доїзду до сервісу Бейліса тобто Петра Майстер по ходовій, по ходу дєла майстер нормальний і відповідальний колись працював на реставрації БМВ і Мерседес!
Відповідь: План доїзду до сервісу Бейліса тобто Петра Подяка Travelу за інформацію, якщо і роботу виконують "правильно" то в дальнішому і без схеми доїзду будуть знаходити цей сервіс.
Відповідь: План доїзду до сервісу Бейліса тобто Петра а школа то, не з тої сторни дороги намальована.
Відповідь: План доїзду до сервісу Бейліса тобто Петра класно! тепер не треба паритись з пошуком майстрів! п.с. Остап а чого ти на схемі Катерину не позначив?
Відповідь: План доїзду до сервісу Бейліса тобто Петра це остап після будуна і салатику, малював і йому все в голові перекрутилося!:-D
Відповідь: План доїзду до сервісу Бейліса тобто Петра Велика подяка Петру, за відкриття хорошого сервісу. Найти трошки тяжко, але продавець в магазині біля церкви все підкаже і покаже (в мому випадку). Майстер хороший,відповідальний, роботою я дуже задоволений і ціни теж радують, про тінші сервіси (ходова) тепер навіть думати не буду.
Відповідь: План доїзду до сервісу Бейліса тобто Петра Там тільки ходова ??? А шо у вас з мотористами робиться ?? Всілякими дрібницями, в яких ламер не розумієцця мона турбувати ??
Відповідь: План доїзду до сервісу Бейліса тобто Петра Є ше один гараж і купа території можна ше 2 як мінімум збудувати - туки треба фінанси підзбирати!
Відповідь: План доїзду до сервісу Бейліса тобто Петра Я якої фірми підйомник ставили? І кіку такий коштує?