Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? З Дніпропетровська магазин, на перепродажу. Якщо хтось бажає з клубу - приєднуйтесь Додано через 1 хвилину 76 гривень Original Edition - понад 200
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? може я шось не шарю в кепках але ІМХО то задорого для кепки. Розраховував макс 40-50 ) Поясни чому вона така не дешева ?
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? а що ще є? це нормальна ціна, у сфері TIR автомобілів бейболки з логотипами автомобілів так і коштують. тільки мені кольорові кепки неподобаються.:-(
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? +1. Вже надто грубо і по-китайськи все виглядає. Крім R-32. Без образ.
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? так де можна придбати стукай в приват я куплю одненьку мені під колір кузова і салона підходить.
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? А те що пропорції логотипа і його охоронне поле не дотримані на козирку, це типу по барабану? Мовчу вже про кут нанесення, у Вольфсбурзі напевно би вже відділ дизайну схопив колективний атак серця. Панове, у нас клуб німецьких а не китайських VW!
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? ОФФ ТОП: чим більше дописів від тебе читаю за останню годину тим більше бачу що сьогодні в тебе вечір явно не склався - все тобі не подобається, до всього мусиш підколупнутись. RELAX ;-)
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? Жодна кєпка не сподобалась. Дизайн пацанський, а виконання криве. Toren, якась кєпка в строгому (класичному) стилі є?
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? Я видів, же на Краківськім базари жиди файні кепки продавали (Брати Гадюкіни)
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? наприклад я зрозумів що понад 200 це означає кількість замовлення Дніпропетровськом, а 76 це ціна
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? Дизайн кепок повний відстій, якесь всьо розфуфирене, будеш ходити як попугай в ній... а ціна взагалі захмарна. Така ціна може бути при ексклюзивному дизайні (за власним макетом). Я на Краківському бачив значно прикольніші за ці по 20 чи 25 гривень восени. Я думаю оптом там точно по 15-18 грн можна домовитися. Але я не полишаю надії на те, що ми зробимо кепки із клубним логотипом
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? Та ні, просто не люблю рагульського стилю. Я чітко і ясно пояснив чому ці кепки вважаю рагульськими і не в настрої справа. Якщо не зрозуміло - можна прочитати ще раз. Це навіть не особиста думка а перелік пояснень, які вказують чому саме логотип викривлений і неприйнятний до вживання. Більше того це порушення Закону України Про авторські і суміжні права. За це автор отримує попередження, оскільки рекламує нелегальну продукцію (а саме заробляє на бренді, до розвитку якого не докладався, тим самим наносячи збитків законному власникові). Я це роблю з поваги до законів і чесності. Тут клуб цінувачів якості, надійності і порядності а не контрабандистів і підробників. Хто надалі буде підтримувати чи рекламувати нечесні, непорядні чи протизаконні послуги чи товари - буде купатися. Тут чесний форум з відкритими цінностями.
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? Поясни плз де тут реклама? За що бан? Питання автора були наступні: "що Ви думаєте? Кому подобається?"
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? ось тут: сорі, я робив попередження, дав забагато очків і вийшов бан. зараз напрвлю.
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? тут можна подивитись походження та якість, та дизайн http://stores.ebay.de/maxic1000 я розумію, не дешева ціна, але це оригінальні! звичайно, на краківському базарі можна знайти набагато дишевше, та прикольніше - з китаю, чи ще якогось підвалу. В нас в магазині - тільки такі "рагульскі" дизайни, і тільки з Європи. Конкуренцію краківському складати не будем Запрошуємо