Бензин А95 Puls

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем MARTINI, 22 жов 2008.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Чи хтось ляв таке пальне в бак і чи відчув різницю порівняно із простим А95? Я оце кілька днів на такому їжджу і щось не можу вловити якогось покращення

2. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Я лив і то на Окко і мустанг на Вогу. На мустангу як на мене то машина живіша стала на пульсі ніякої різниця але в мене взяло менше ніж звичайний окківський 95-ий, але то субєктивно.

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Заправляюся на ОККО то при їзді на 95 пульсі бере менше бензинр ніж на звичайном 95.
    На рахунок Мустанга то мої відгуки погані - машина стала тупіша і шось дуже скоро він згорів.

Реальну різницю я відчув коли залив В-Павер на запрвці Шел що на обїздній біля Галіції.

4. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    Можей я не правий, але коли я працював на заправці то бензу розділяли на колонці, а реально йшла з одної емкості, казали що це для багатих на ЛЕКСУСАХ:lol::lol::lol::lol::lol:

• Подобається Подобається x 1
  5. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    то на яких то заправках таке коїться?

6. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    У меня такое впечетление что практически на всех!:bad:Хотя я не утверждаю!!!:yes::lol::lol::lol:

7. dido

dido Active Member

На дуже відомих, небуду називати на яких, це було років 2 назад

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я шось не зрозумів про що мова
    тобто ти з одної бочки лив нам 92, 95 і 98 бензин ?

даремно, якщо не хочеш застерегти одноклубників, то таким чином ти автоматично стаєш співучасником цієї підарастії (звиняйте, інакше не назвати це)

• Подобається Подобається x 1
  9. Niko

Niko Active Member

Geely Emgrand 7, VW Passat B5 1,9 TDI - був, VW Passat B4 - був
    Я почав заправляти пульс як тільки він появився - спочатку різниця була відчутна - машинка бігла жвавіше, проте через дейкий час ця різниця пропала.
    Потім пробував мустанг - таке враження, що на різних WOG - різний мустанг - машина кожен раз реагує інакше...
    Напевне як завжди - поки йде реклама - бензин хороший, а далі як починають трохи купувати - якість поступово падає...

10. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Коли лию пульс то бере менше за звичайний 95 і взагалі то машинка також жвавіша стає Мустанга на Червоноградських Вогах взагалі небачив Але стандартно я заправляюсь 92 ( поки що так найвигідніше )

11. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Та не бачив в Червонограді, бо простий 95 і є той самий мустанг. Я також цілу тему створив на вв клубі Україна, то там хлопці прийшли до висновку, що ті пульси і мустанги все пурга. І підтвердження цьому є dido.
    А на мустангу ще й троїла бувало.

12. dido

dido Active Member

Я вибачаюся що неможу назвати заправки но їх в нас вже немає "сині вони були",
    то не навсіх діло було, фірма купувала заправки в приватних підприємців там на колонці писався АИ-98, а реально йшло 95, от і все, фірма ставила або 95 супер, або так і залишала, знаю що Shel, WOG того нераблять, взагалі міняють старі цестерни. На моїй старій заправці вже такого немає

Останнє редагування: 23 жов 2008
  13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    тепер об"їжджаємо сині заправки :)

14. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Може мова йде про Укрпатроль??? то їх точно треба обїжджати...

15. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Коли мав дізеля заправлявся на Shell, і на ANP, інколи на Лукойл.
    На ANP пробував їхній premium, ура різниця є, але не завжди, зараз експерементую, з "тіпа преміумами" від решти зелених заправок, зараз залитий з GFC, наступний Shell V-Power
    А взагалі кажуть заливай у межах великих міст і там не найбільші черги машин з місцевими номерами.

16. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    За словами одного таксиста на Ланосі, він вже 3-ій місяць лиє тільки 95+ на ОККО, каже,що спочатку машина з 7-8л почала брати 9-10, типу очищалася, а тепер бере 6-7 і динаміка істотно підвищилась, типу задоволений. За достовірність не гарантую, що почув , то передав

17. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Моя думка - пульзи, плюси, мустанги, коні, віслюки і інше блювотиння присадочне - або лохотрон як сказав Дідо або шкідливі присадки які загроблять двигун - хто лиє їх - перевірте свої свічі. Часом нема срібних цяток? Отож бо. Друге діло що і без присадок бенза - гидота.

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Заливав парур раз пульс на ОККО, не помітив чогось нового, жерла так само бензини, розгін не чуть не кращий, зате чомусь саме в день коли я залив пульс я помітив що в мене тріснув випускний колектор... Так шо лию тепер тіки 95ту...)

19. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    той самий фект шо просто помити машину, тоже скоріше їде.
    ілюзія.

Останнє редагування: 25 жов 2008
  20. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    1. Після мийки машини краще їдуть, бо ущільнювачі дверей, багажників ітд стають вологими і перестають скрипіти, шипіти ітд. На ямах і бруківці часто відчувається.
    2. Ти забув уточнити, що лінії на поданому малюнку прямі.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)