Перейшов на моно інжектор,в звязку з цим встало питання бензонасосу.Скоріш за все буду ставити погружний насос,піДКажіть як і шо??Що треба докупити до датчика палива,чи треба якусь гофру на бензонасос.знаю що він охолоджується в бензині.
Подивись на дірку в баку чи залізе разом з пласмасовою оправкою і механізмом рівня бензини.... в старших моделях була маленька. і тре подумати як його закріпити щоб не хитався
Кум сказав вірно! все залежить від "горловини" бензобаку (де стоїть датчик рівня пального) в мене на Г2 стоїть з вузькою але під неї і погружний насос є (правда велика рідкість) а під широку валом на шроті (мабуть і бензодак непроблема знайти).
Бензобак на Сірокко знайти - це велика проблема. А ще більша проблема - це знайти помпу підкачуючу, погружну.
маю, кому потрібно? Зовсім не проблема, скільки штук треба? Гарно встає погружний насосик від інжекторного ВАЗа. наприклад BOSCH 0 580 453 453 Ніяких кріплень чи шось тогово мутити не потрібно. Він буде втебе висіти просто на шлангу. Саме так висить підкачуючий насос в інжекторних сірків з заводу. До речі сьогодні мабуть буду витякувати свій підкачуючий погружний і ставитиму від ВАЗа, постараюсь зробити фото.
В мене є якийсь уставший насос з ветно, там вроді є якісь сіточки і корпус... вже точно не памятаю - як треба буде маяч, подивлюсь.
Пані Чортопхай ! Уклінно Вас прошу - не перетворюйте будь-ласка на флудилку і цю тему теж ! По темі. Автор теми мав би вказати, що переходить (на Сірокко) з 1,3 карба на 1,8 мі.
Поясніть мені, та й думаю багатьом буде цікаво, як з девайсу під номером 1 зробити те, що під номером 2 ? Це з Гольфа. З Сірка немаю. Але принцип той же.
Ніяк! В мене на Г2 з карбом стояв №1, а на вприску №2 (це під вузьку горловину). І в один недуже прекроасний момент зламався насос приблизно в місці де стоїть пружинка на подаючій трубці (вище реостата), а №1 валявся без діла. В них лише посадочне місце одинакове (діаметр горловини), подача зміщена, є обратка, взаємозамінні поплавок і реостат все інше відрізняється. Я довго мудрував, в кінцевому випадку купив клей для пластику (для пістолета) і попаяв рідний "армуючи" місця пайки наждачним папером на тканевій основі, вже років 3-4рі працює відмінно, тільки контролював щоб реостат міг вільно рухатися по салазках.