Бензонасос

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем whatforl, 13 вер 2012.

1. whatforl

whatforl Active Member

vw scirocco
    Перейшов на моно інжектор,в звязку з цим встало питання бензонасосу.Скоріш за все буду ставити погружний насос,піДКажіть як і шо??Що треба докупити до датчика палива,чи треба якусь гофру на бензонасос.знаю що він охолоджується в бензині.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Подивись на дірку в баку чи залізе разом з пласмасовою оправкою і механізмом рівня бензини.... в старших моделях була маленька. і тре подумати як його закріпити щоб не хитався

3. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Кум сказав вірно! все залежить від "горловини" бензобаку (де стоїть датчик рівня пального) в мене на Г2 стоїть з вузькою але під неї і погружний насос є (правда велика рідкість) а під широку валом на шроті (мабуть і бензодак непроблема знайти).

4. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Бензобак на Сірокко знайти - це велика проблема.
    А ще більша проблема - це знайти помпу підкачуючу, погружну.

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    маю, кому потрібно?
    Зовсім не проблема, скільки штук треба?
    Гарно встає погружний насосик від інжекторного ВАЗа. наприклад BOSCH 0 580 453 453
    Ніяких кріплень чи шось тогово мутити не потрібно. Він буде втебе висіти просто на шлангу. Саме так висить підкачуючий насос в інжекторних сірків з заводу.
    До речі сьогодні мабуть буду витякувати свій підкачуючий погружний і ставитиму від ВАЗа, постараюсь зробити фото.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    В мене є якийсь уставший насос з ветно, там вроді є якісь сіточки і корпус... вже точно не памятаю - як треба буде маяч, подивлюсь.

7. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Пані Чортопхай ! Уклінно Вас прошу - не перетворюйте будь-ласка на флудилку і цю тему теж !

По темі.
    Автор теми мав би вказати, що переходить (на Сірокко) з 1,3 карба на 1,8 мі.

8. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Поясніть мені, та й думаю багатьом буде цікаво, як з девайсу під номером 1 зробити те, що під номером 2 ?
    Це з Гольфа. З Сірка немаю. Але принцип той же.

9. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Ніяк! В мене на Г2 з карбом стояв №1, а на вприску №2 (це під вузьку горловину). І в один недуже прекроасний момент зламався насос приблизно в місці де стоїть пружинка на подаючій трубці (вище реостата), а №1 валявся без діла. В них лише посадочне місце одинакове (діаметр горловини), подача зміщена, є обратка, взаємозамінні поплавок і реостат все інше відрізняється. Я довго мудрував, в кінцевому випадку купив клей для пластику (для пістолета) і попаяв рідний "армуючи" місця пайки наждачним папером на тканевій основі, вже років 3-4рі працює відмінно, тільки контролював щоб реостат міг вільно рухатися по салазках.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)