Бензонасос

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем CAT, 19 чер 2006.

1. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    на днях власноруч поміняв бензонасос на аналогічний тому шо стояв тільки новий- після того машина стала туповатою - пропала динаміка і т.п. думав вже до майстра їхати але в суботу зїздив в франик і назад і після того машина ніби інша стала - рве як дурна. чи можливо шо новому бензонасосу треба пройти кілька сотень перед тим як він розрухається нормально? хтось з таким стикався? можливо існують якісь правила установки про які я не знав, але в всій літературі яка була прочитана перед установкою писало шо це найпростіша процедура - знімаються бензошланги, відкручуються два болти якими він кріпиться до головки двигла і знімається. новий вставляється і закручується назад. наскільки я розумію то принци роботи такий шо розпредвал штовхає стержень в бензонасосі який качає бензин. поділіться досвідом!

2. Kvass

Kvass Active Member

Октавія
    Відповідь: Бензонасос

Якість запчастин:-x Притерлися клапанкм і всьо стало на свої місця!

3. CAT

CAT Місцевий

дякую!

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Знаю, стикався на Джетті.
    Поміняв старий бензонасос (не розбірний), який качав бензин в масло на новий (Італія) 150 грн, але результат гірший, причина - клапанки не докачували бензин (машину тріпало, тупа, глохла при різній температурі), поставив новий (Італія) 150 грн - те ж саме, поставив (Німця) 350 грн проблема була знята, але реально може бути причина, що клапанки мають протертися, але в оригінальних запчастинах ця проблема практично знята (процент браку такого малий) - зато ціна нового 650 Ойро (це просто торба), а ще бачив бензонасос механічний до ниших авто за 850 Баксів - це взагалі торба.
    Думаю треба їх просто перепробувати, бо по каталогу канає, а внатурі недокачує нафти... :twisted:

5. CAT

CAT Місцевий

а де ти купував того німця??

6. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Як я і казав, десь приперли вночі 22-00 з якогось магазину, навіть не питав, тільки запитав скільки доплатити різниці.

7. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    Всім привіт.Маю трабл.Міняв безонасос,купляв на Зеленій новий,втикнув сволоч.2 місяці лише пройшло.Не знаю що робити,чи купляти новий знову чи краще у Вови на шроті б.у.оригінал?Порадьте,а то п"є зараза багато.Дякую

8. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    А які симптоми виходу з ладу бензонасоса? Я думав, якщо він "втикне", то і не поїде. А багато п'є то скільки? Яку фірму купляв? На Зеленій то на базарі чи на Екзісті в магазині?
    Сорі шо багато питань, в мене теж вроді насос на підході, але сподіваюсь, що ще трохи протягне...

9. memline

memline Active Member

Sofabex фірма,на зеленій на базарі

10. memline

memline Active Member

в мене насос переливає бензу

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    куди переливає?!

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Підозріваю що... НАЛІВО :D:lol:

13. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Або за шиворот

14. kym

kym Аксакал

a 100
    З одної посуди в іншу....то добре....)))))))
    Насос не може переливати він може недоливати... бо на любому насосі стоїть зворотній клапан, який має стравлювати лишню бензину.... едине що на карбюраторних нема, але там на вході просто перекривається бензин поплавком якщо його забагато.

15. memline

memline Active Member

в мене бензин попадає в масло,тому так і подумав,бо я чесно кажучи не спец в цьому

16. memline

memline Active Member

за шиворот переважно другу рідину переливають...в принципі кому шо подобається:yes:

17. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Я маю бензонасос новий (практично новий - стояв на машині десь 1 місяць) купив бо думав що проблема в насосі а виявилося в забитих бензошлангах. Можу дати поставити якщо поможе можеш відкупити (правда от не памятаю скільки він коштував) а як не поможе то хоч будеш знати шо не потрібно купляти новий.
    В Тебе карбюратор?
    Якщо шо - дзвони О97-92І-46-7В

Останнє редагування: 14 січ 2012
  18. GVM

GVM Active Member

volkswagen Golf 2 (був) Volkswagen passat B7
    привіт. підкажіть з заміною паливних трубок на golf2 1.8 ke-jetronik:yes:

19. kym

kym Аксакал

a 100
    Ав чому проблема...? Паливні трубки на Джетроніку працюють під великим тиском і не забиваються ніколи ... хіба міг поламати їх

20. GVM

GVM Active Member

volkswagen Golf 2 (був) Volkswagen passat B7
    Подача штукована,бо при зварювальних роботах пропалилась дірка. Взяв на шроті обратку не знаю чи підійде...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)