хлопці сталася халепа!, в мене сі накирнився бензонасосик! хто знє скільки таке диво коштужє нове? на щротах питав - 400 - 500 гриваків , але думаю варто поставити новий! чи є якісь йому аналоги (універсальні , або кажуть що з вазівської 9 можна поставити )хтось може знає чи вони за розмірами підходять( ) в мене деколи падає стрілка прівня палива,вичитав на форумах що це може бути повязаним з штекером (контакти відходять). а сталося це так : машина не заводилась , бензик не качав - почали розбирати (знімати кільце, стукнули пару разів) - чудо підключили запрацював , та майстер сказав що краще замінити, хто зна чи проїде 100м чи 100 км , - а десь серед поля застрягати не хочеться! гольф 3 93 1,4 мі дякую наперед! хто може скиньте номер тел автомагазину що на тургенева !
Відповідь: бензовсмоктувач! Кажуть можна але пиляти треба. Як і що незнаю. Знаю що в них насоси теж не супердешеві. Насос твій буде новий коштувати 450 грн на Водогінній у Штурмана. Реставрувати твій вони можуть за 350 грн З невеликого досвіду скажу що у твому всього навсього щотки стерлися ціна яким ~4грн за пару. Найважче - розвальцювати насос по-людськи а потім завальцювати його назад. Собівартість такої процедурибуде гривень 30 паталок. Якщо маєш хорощого слюсаря який зможе вскрити насос а потім закрити назад то звертайся до нього. Інакше шукай лаве на купівлю нового неоригінала. Зразу скажу - слюсар дешевше.
Відповідь: бензовсмоктувач! Собі я би такого не робив - з такими кулібінськими методами надто велика ймовірність утворення іскри, коли в баку мало бензини і на поворотах, ямах, розгоні і гальмуванні в паливопровід потрапляє повітря. Про наслідки здогадуйтесь самі.
Відповідь: бензовсмоктувач! Собі брав на Водогінній у Штурмана, цілий в зборі (з великим корпусом і сіточками) приблизно за 460 грн., вже не пам’ятаю. Якщо брати окремо сам електродвигун (то що на фото), то повинно бути дешевше. На мій погляд у Львові це найпростіший і найшвидший спосіб забути про проблему. На рахунок іскри в бензобаці, то вона може виникати там ще в дуже багатьох місцях (там купа контактів, причому під самим верхом, в самій небезпечній ділянці для вибуху), але напевно німці порахували що для вибуху там не вистачає кисню і вибухонебезпечна суміш по їхніх розрахунках там виникати не повинна. Вони тільки не врахували скільки "кулібіних" в нашій країні мріють вдосконалити ту систему, викидаючи різні "лишні" вузли, шланги і т.д. і т.п. Якщо нічого не змінювати в системі паливоподачі, то боятись іскри не варто. До речі якщо хтось знімав бак, то бачив, що до горловини (залізного обідка) підключений дротик що веде до кузова. В мене він відгнив і відлетів. Варто все таки перевірити і під єднати його (бо в цьому місці іскра запросто може запустити красивий феєрверк, прямо під час заправки). Телефон Штурмана і номер кабінету на Водогінній 2, десь була тут на форумах, зараз просто не маю часу пошукати. Удачі на дорогах!
Відповідь: бензовсмоктувач! в кінці-кінців , я купив собі новий насосик! але перед вибором розгубився , по магазинах знайшов їх 3 види : 1 польський - 350 грн 2 італійський 450 грн 3 німець (той який я собі узяв ) -750 грн от в мене виникло питання чи правильно я зробив віддавши усю свою зарплату за вроді найкращий!(додаю фото ), а може мене трохи киданули?(я переплатив)??? коли потрібно міняти паливний фільтр , той що під баком?
Відповідь: бензовсмоктувач! Колись Манкі тут так само страдав де і який купити. Купив VDO і після цього його тут же і обрадували - VDO НЕ ходять. Коротше пошук рулить
Відповідь: бензовсмоктувач! Може теперішні і не ходять, але той VDO який я замінив на своїй машині був рідний. Машина тільки по спідометру має 275 000 (скільки насправді проїхала невідомо, мотор замінений на свіжіший), а бензонасос в баку 1992 року,до весни ще їздив без проблем. Можливо ті насоси що йдуть на конвеєр, відрізняються від тих що в запчастини. Якщо то правда що теперішні більше 30 000 не виходжують то напевно можна було вибрати дешевший. Але з нашими заправками то завжди лотарейка, можна і німця і китайця на одній заправці отруїти. :roll: